Lótusz

Lótusz

Mit veszel észre először a képen?

2018. június 10. - Lótusz_blogger

Amit először megpillantasz, elárul valami fontosat a személyiségedről!

A pszichológusok tanulmánya szerint a mentális öregedés egyik oka lehet, hogy agysejtjeink már nem tudnak megfelelően kommunikálni egymással. Ezt a bizonyos kommunikációt erősíthetjük olvasással, rejtvényfejtéssel, érdekes, rejtett képek nézegetésével. Ez által agyféltekéink működését jobban össze tudjuk hangolni.

Egy több mint 10 000 diákon végzett tanulmány során a kutatók azt találták, hogy egy-egy órás séta a szépművészeti múzeumba, megváltoztatta azt a módot, ahogyan a diákok gondolkodtak és éreztek. A múzeumba ellátogatott diákoknál nemcsak megnőtt a kritikai gondolkodás képessége, hanem nagyobb empátiát mutattak az idősebbek, a történelem iránt, és nagyobb toleranciát fejlesztettek ki magukban a tőlük eltérő emberekkel szemben.

Emellett pedig olyan örömet éreztek a szép tárgyak nézegetése közben, mint a szerelem. Az agyat érintő kutatások rávilágítottak arra, hogy a művészi alkotások nézegetése olyan érzést kelt az emberekben, mintha szerelmesek lennének. Mindezen felül a képek értelmezése ébren tartja az elmét, és általa mindig tanulhatunk valami újat!

Szóval a művészet nagyon gyógyító hatású is lehet! Íme a kép, amelyet mára hoztam nektek. Ez kép felfed számotokra egy titkot - önmagatokról:

Ha minden igaz az alábbiak közül vettél észre valamit a fenti képen :) :

1.Páncélos lovag

2.Táncosokat

3.Arcot

Lássuk, melyik mit jelent.

 

1. Páncélos lovag

Ha először a páncélozott lovagot láttad meg a képen, ez azt jelenti, hogy élvezni szeretnéd az életet és szórakoznál, de lehet, hogy vannak olyan súlyos belső érzelmi falak, amelyeket azért húztál fel, hogy megvédd magad a sérüléstől. Nagyon vágysz barátságra és szeretetteljes kapcsolatokra az életedben, és egy gondoskodó ember stabil jelenlétére. Tölts el egy kis időt egyedül - elvonulva, amely lehetővé teszi, hogy az érzéseid tisztuljanak, és erősítsd magad. Például használd az alábbi megerősítéseket:

"Szeretettel teli ember vagyok, jól érzem magam, méltó vagyok a szeretetre és a stabilitásra az életemben."

Vonulj el egy picit, összpontosíts a szívedben lévő szeretet érzésére. Ha egyszer meg tudod érezni a szeretet érzését, ezzel a fénnyel, érzéssel próbáld meg tisztítani a fájdalmas érzéseidet, amelyek a múltban gátolták boldogulásod, fellélegzésed. Legyél tudatos önmagaddal: szeresd magad, törődj magaddal- Jogod van a szeretethez, a pihenéshez és az örömhöz! Ahhoz, hogy stabilabban tudj állni, készíts terveket és igyekezz ezek mentén haladni. Legyél többet olyan emberekkel, akik szeretnek és támogatnak (családdal, barátokkal).

"Ne kifogásokat keress, hanem csodákat!" - A határ a csillagos ég!

2. A két táncos

A két táncos képviseli a romantikus hozzáállást a világról, de ez az, amit egyébként megpróbálsz eltitkolni. Értékeled a hozzád közel állókat, mégsem mindig tudod kifejezni számukra, mit is érzel irántuk. Gondolj apró dolgokra, amelyeket nagyon szeretsz bennük, és amikor legközelebb találkozol velük, fejezd ki szívből, hogy mennyire szereted és értékeled őket az életedben.

Például: "Tudod, nem mindig mondom, de igazán méltányolom, hogy ilyen gyakran hívsz, és odafigyelsz rám, érdeklődsz, hogy vagyok. Csak azt szeretném, hogy tudd, mennyire szeretlek, és nagyon értékelem a hívásaidat. Nagyon köszönöm."

Lehet, hogy picinek érzed ezt a kijelentést, azonban az általad értékelt ember számára nagyon sokat ad! A legfontosabb az, hogy képes legyél szívből kommunikálni, és fejezd ki szereteted a másik iránt. A két táncos azt a rejtett vágyad is képviselheti, hogy élvezd az életedben a szórakozást... Ezért fontold meg: próbálj ki valami újat az életedben, kezdj el újra tanulni, vagy fess, utazz - a lényeg, hogy kellemesen érezd magad!

3. Arc

Ha először az idősebb ember arcát láttad meg, az két dolgot jelent: egyfelől képes vagy az élet nagyobb képét látni anélkül, hogy elvesznél a részletekben, másfelől pedig azt jelenti, hogy jó visszagondolnod az életedre, mert értékesnek találod azt. Néha vannak olyan pillanatok az életben, amikor egy szelíd hangot hallasz a szívedben, ami beszél hozzád. Elkezdesz olyan időkre gondolni, amikor a szíved többet akart kifejezni, egy személy iránt, akit szerettél, vagy olyan időszakot juttat eszedbe, amikor boldognak érezted magad - ezt az érzést próbálod életben tartani magadban. Ekkor visszagondolsz azokra az emberekre is, akik segítettek neked azokban a szép pillanatokban.

A legfontosabb, hogy emlékezz szívből a múltra, hogy a jövőre való odafigyelésnél is szeretettel tudj tervezni. Hogy olyan irányba menj, amelyet a szíved diktál. A múlt olyan lecke, amelyet megtanulhatunk, amely segíthet nekünk a mai életünket jobbá tenni. Ezért mindig szépen és szeretettel gondolj a múltadra, és ezt a kedvességet, szeretetet idézd fel ma is. Biztosan van olyan ember, aki valóban segített neked egy sebezhető időben az életedben, és a kedvessége kibillentett téged és segített abban, hogy olyan kedves és együttérző emberré válhass, amilyen ma vagy. Ezt a szeretetteljes kedvességet add tovább mindenkinek, akivel életedben találkozol, ezzel segítve őt is, hogy még jobb emberré válhasson. A szíved tudja, mi a jó neked: azt akarja hogy terjeszd a szeretetet -  ezért hallgass rá! Érzéseid megmutatják az utat! Tedd szebbé az életed és mások életét! Képes vagy rá!

További cikkek, hasonló témában:

ITT, ITT, ITT és ITT.

Innen fordította: Lótusz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9116334032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daniel Tooth 2018.06.11. 15:49:07

Egy női lábat vettem észre , amelyik finoman diszkréten maszíroz mögötte. Sajnálom én csak ezt látom most is!
süti beállítások módosítása