Lótusz

Lótusz

Bak Telihold - 2018. június 28.

2018. június 26. - Lótusz_blogger

Lelki terhek letétele, új lehetőségek kiaknázása.

2018. június 28. 6 óra 53 perckor a Bak Telihold hatására számíthatunk. Ezekben a napokban érdemes odafigyelni a családtagjainkra, szeretteinkre, ugyanakkor karrierterveink és munkával kapcsolatos feladataink is új lehetőséggel kínálnak meg bennünket.

Egyfelől lelki terheinktől szabadulhatunk meg: ha szeretettel odafordulunk családtagjainkhoz, odafigyelünk rájuk, akkor nagy kibékülésre számíthatunk (ha éppen ilyen szituációban vagyunk). Ha viszont nincs semmi súrlódás, akkor annál könnyebben tudjuk kifejezni a másik iránti érzéseinket.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=b47BW9Gs_hg[/embed]

Most lehetőséget kapunk elszánni magunkat sorsfordító lépésekre, akár a magánéletben, akár a munkában.

Aki karrierterveket dédelget, ez a legjobb időszak a változtatásra. De, ne hamarkodjunk el semmilyen lépést! Minden lépést csak megalapozottan, átgondoltan tegyünk meg. Addig van még néhány óra, hogy átgondoljuk, megtervezzük a lépéseket! :)

Azonban, amikor már biztosan érzed (és érezni fogod!), hogy megértél a "beújításra", akkor ne állj meg! Ne félj! Csak az első lépés a nehéz... De amint elindultál, a lábaid el fognak vezetni oda, ahová menned kell!

Tanácsaim, amit a Telihold idején tarts szem előtt:

  • tedd rendbe a kapcsolataidat;
  • legyenek álmaid;
  • legyél elég tökös ahhoz, hogy megtedd az első lépést álmaid eléréséhez;
  • nehogy megfutamodj! ;-)
  • legyél alapos és kitartó!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8l8w-mMwxaI[/embed]

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6316334044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása