Lótusz

Lótusz

Varázslatos régi térképek

2018. június 27. - Lótusz_blogger

Mit üzennek számodra?

Lelkünk vezetői folyamatosan súgnak nekünk. Állandó jeleket hagynak, hogy irányítsanak, terelgessenek bennünket az utunkon, hogy beteljesítsük feladatainkat, elérjük céljainkat.

Íme 3 három kép régi térképekkel. Engedd el a fantáziád, hallgasd meg a belsőd sugallatát, és válassz közülük.

Megvan, hogy a három kép közül melyiket választod? Rendben. Akkor olvasd el, mit is jelent mindez számodra!

1. Ne félj önálló gondolkodó lenni. Lehet, hogy olyan helyzetben találod magad, ahol gondolataid és meglátásaid eltérnek a többiekétől. Vannak esetleges nézeteltérések, amikor mások igyekeznek megváltoztatni álláspontodat. Ilyenkor hallgass az intuíciódra - minden egyes pillanatban! Meg kell bíznod magadban, és figyelmet kell fordítanod még az apró részletekre is - így tudod követni a belső utadat.

2. A spirituális mentor tanácsa az, hogy hallgass meg valakit, aki bölcsebb nálad. Például: ha pénzügyi problémáid vannak, jobb tanácsot kérni olyantól, akinek hasonló szituációt már sikerült megoldania. Ne rohanj. Figyelj és tanulj. Van időd. Ez most a gondolkodás és a választás ideje. Az elhamarkodott döntések elronthatják a végkimenetelt.

3. A spirituális segítőd tanácsa, hogy tölts több időt a természetben. Valószínűleg az utóbbi időben sok időt töltöttél benn a munkahelyeden és alig voltál kinn a napon, a természetben. A lelked is átfázott a téged ért dolgok miatt. De most, hogy itt a jó idő, menj ki a szabadba. Naponta legalább 20 percet tölts a levegőn. Ez a nyugodt állapot teljesen megtisztít és feltölt energiával. Mind a testednek, mind a lelkednek szüksége van erre az "énidőre".

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316334046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása