Lótusz

Lótusz

Válassz egyet a felhők közötti kastélyok közül!

2018. július 02. - Lótusz_blogger

És megkapod a spirituális üzented!

Válassz egyet a három kastélyközül, és görgess lejjebb, olvasd el, mi a spirituális üzenete számodra!

1.Ha az első kastélyt kedveled leginkább: mély érzelmeid vannak. Hagyd abba, az önelemzést és a múlt boncolgatását! Kérj segítséget az Őrangyalodtól, hogy tanácsot kapj tőle. Tisztítsd meg a szíved!

2.Ha a második kastély a kedvenced: a szeretet ereje az egész Univerzumot áthatja. A te feladatod mindössze annyi, hogy csatlakozz az Univerzumhoz. Megvan a hatalmad ahhoz, hogy új dolgokat létrehozz. Ne feledd, mindig van választásod. Soha ne becsüld alá magad!

3. Ha a harmadik kastélyt választottad: mindössze meg kell tenned az első lépést, mert sok lehetőség van körülötted. Amint ezt megteszed, az Őrangyalod segíteni fog a jövedelmed növelésében. A te feladatod, hogy megszabadulj a szorongástól és a stressztől. Vedd észre a jeleket, amelyeket az Őrangyalod küldd számodra!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916334056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása