Lótusz

Lótusz

A választott kártya megmutatja, mi változik az életedben!

2018. július 08. - Lótusz_blogger

Kíváncsi vagy, mi változik az életedben?

Mára három kártyát hoztam neked, amely megmutatja, hogy mi fog változni nagyon is a közeljövőben, az életedben. Nem kell mást tenned, csak nézd meg jól a kártyákat és válaszd azt, amelyet a szíved súg!

Sikerült kiválasztanod a kártyát? Akkor nézzük, mit is jelent a számodra a kép.

1.Ha az egyes számú kártyát választottad, akkor a következő napokban a spirituális világban fogsz válaszokat keresni. Azonban igyekszel elkerülni a hagyományos vallási nézeteket. Pedig épp itt lenne az ideje: vedd fel a kapcsolatot az Égiekkel! Kezdj el imádkozni: akár saját szavaiddal, akár egy hagyományos imával. De jócselekedet által is melléd szegődhet Égi segítőd, ezért legyél kedves másokkal és saját magaddal is. Te vagy a lelke az életed átalakulásának!

2.Ha a második kártyára vetettél szemet, ez azt szimbolizálja, hogy beteljesedik az álmod: boldogság, fény vár rád. Ahogyan ezt megkapod, annak útja a szeretet és a pozitívum. Mint a nap a Földet, és minden élőlényt felmelegít és táplál fényével, úgy tölts meg te is mindent a pozitivitásoddal, a szépséggel, egészségeddel. Legyél nagyvonalú, ossz meg mindent másokkal. Ez fogja megszaporítani az áldásokat az életedben.

És még egy titkos dolgot is jelent, ha nálad ez aktuális: méghozzá a gyermekáldást!

3. Ha a kedvenced a harmadik kártya, akkor új kezdetre számíthatsz! Hamarosan lezárul a régi ciklus és új kezdődik az életedben. Eljött az idő, amikor mindent elhagyhatsz, amire nincs szükséged, anélkül, hogy bármilyen fájdalmat, szomorúságot vagy félelmet éreznél. Ideje átértékelned a múltat, tanulj belőle, és ugorj! Most mindent elhagyhatsz, amely már nem szolgál téged. Merj új életet kezdeni új, nagyszerű eseményekkel, amelyek örömöt, sikert és boldogságot hoznak az életedbe.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316334060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása