Lótusz

Lótusz

Ők a legjobb szívűek - csillagjegyük szerint

2018. július 15. - Lótusz_blogger

Meglepő a lista!

Nemrégiben megosztottam veletek a Facebook-oldalamon az alábbi fotót:

Furcsa módon, ebben a kemény és érzéketlen világban léteznek még gondoskodó, jóindulatú és kedves emberek is! Miattuk - velük - értük érdemes megmaradni a jó oldalon, kitartani, és nem a könnyebb utat választani.

A zodiákus jegyek között megtalálhatjuk azokat az embereket, akit akár nyíltan, akár titokban jót tesznek másokért. Csak azért, hogy a világ jobb hely legyen!

HALAK

A Halak számára, bennük a legjobb dolog az együttérzés.
A Halak - kedves, jószívű, jóindulatú, aki azonban gyakran elrejti ezt a tulajdonságát az agresszív világ elől. Azonban, ha valakinek segítségre és támogatásra van szüksége - a Halak azonnal ott terem és segít. De soha ne próbáld meg manipulálni őt, mert ezzel nagyon megbántod!

RÁK

A Rák meglepően gondoskodó ember.
A sérülékeny és nyitott szívvel élő Rák gyakran túl közel engedi magához az idegeneket, akik bánthatják. És mégis, sosem szűnik meg közel lenni a szeretteihez, és gondoskodni róluk.

KOS

Mindig elfoglalt és siető Kos, aki nem figyel oda még saját magára sem - hogyan tudna gondoskodni másokról? Kérdezed.... És ez tényleg így van. De:
meglepő módon, bár a Kos bármit el tud érni, amit akar, és a verseny és küzdés közben nem biztos, hogy tekintettel van másokra, azonban mégis egy született szeretetgombóc. A Kos őszintén és mélyen szereteti a hozzá közelállókat és aggódik szeretteiért.

BAK

A pragmatikus, és erős akaratú páncél mögött egy kedves, szelíd és gondoskodó lélek lakozik.
A Bak valószínűleg tudja, hogy ez a világ nagyon kegyetlen és agresszív, és hogy nagyon kevés jó és szimpatikus ember él benne. Éppen ezért hét lakat alatt tartja érzéseit, és ritkán pillanthatja meg bárki a kedves, gondoskodó és jószándékú lelkét.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816334064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása