Lótusz

Lótusz

Ezek lesznek a legszerencsésebb napok augusztusban

2018. augusztus 04. - Lótusz_blogger

Vésd a naptáradba!

Vannak olyan napok, amelyeken minden kiesik a kezedből, a busz az orrod előtt megy el, olyan, mintha a szerencse teljesen elhagyott volna. És vannak azok a napok, amelyek az asztrológia szerint váratlan szerencsét, új lehetőségeket, sikert hozhatnak. A csillagjósok szerint a Jupiter, a Hold és a Neptunusz egyes szögei, találkozásai ilyen lehetőségeket hordoznak. Ilyen esetekben szinte kötelességünk, hogy változtassunk életünkön, igyekezzünk jobbá tenni azt.

2018. augusztus 4.

Ez a nap különösen kedvező a pénzügyi és partneri területen is. A munkahelyeden váratlan, kedvező fordulatban bízhatsz. Minden meghozott döntésed helyes lesz. Az anyagi területen mindig boldog lehetőségek várnak rád. Átszervezheted az életed. Ebben az időszakban minden vállalkozásod jövedelmező lesz és sikerre számíthatsz. Az anyagi állapotod jelentősen javulni fog. A nap kedvező a közösen folytatott megbeszélésekre az ellenkező nem képviselőivel és alkalmas kreatív tevékenységre is. Hallgass az intuíciódra a döntéshozatalban, ezáltal növelve saját esélyeid a sikerre.

2018. augusztus 8.

Ezen a napon a Nap a Merkúr együtt fog állni. Ezen a napon sok új kapcsolatot alakíthatsz ki, és rengeteg érdekes ötletet kaphatsz. Ez a nap kedvező az üzleti utakra, illetve adósság vagy hitel rendezésére. A karrier területén szükség lesz az önbizalmadra, és az asszertivitásodra, így érheted el a célod. A mentális képességeidet maximálisan használni tudod ezen a napon. A kommunikáció a feletteseiddel és más befolyásos személyekkel könnyű lesz. Az ekkor köttetett üzletek nyereséggel zárulhatnak. Mivel ezen a napon a Hold kedvezően áll a Jupiterrel, esély van a pénzügyi sikerre.

2018. augusztus 25.

Ez a kedvező nap számos jelentős javulást eredményezhet az élethelyzetedben. Az emberek új lehetőségeket kapnak. Ezen a napon nagyszerű esély van a lottó vagy bármely más (szerencse)játék megnyerésére. Az idő nemcsak az anyagi terület, hanem az egészség területén is jó lesz, sikert hoz. A Nap és az Uránusz a vitalitás és az energia hullámzását eredményezi. Augusztus 25-én sokan váratlan lehetőséggel találnak meg, amelyek sikert eredményeznek. Ez a nap alkalmas új üzleti kapcsolatok megteremtésére. A legtöbb ötlet és projekt támogatást kap másoktól. Nagyszerű lehetőség vár rád a jövőbeli fejlődéshez az üzleti életben és a karrierben.

2018. augusztus 27.

Egy újabb jó nap lehet! A bolygóállás jótékony hatást gyakorol az oktatásra, a munkára, a karrierre és a kommunikáció területére. Minden munka harmonikusan és sikeresen halad. Ez kiváló alkalom a tárgyalásokra, mert az emberek pozitívak és szimpatikusak lesznek. Augusztus 27-én sok ajándékot és szerencsét kapunk. A kitűnő hangulatnak, a fokozott optimizmusnak köszönhetően sokan úgy érzik magukat, hogy tele vannak energiával és életkedvvel. Egyéb ügyekben is sikeres lesz a nap: legyen az jótékonykodás, üzleti tevékenység, ingatlannal kapcsolatos ügyletek, élelmiszeripari vállalkozások, külföldi tranzakciók.

2018. augusztus 24-27. Nap-Uránusz-Szaturnusz

Ez a hármas együttállás váratlan és néha szokatlan eseményeket eredményez. Majd rengeteg eredeti gondolat, innovatív megoldás jut eszedbe. Nagyon kreatív leszel. Az időszak kedvez a nyilvános rendezvényeknek, a nem szokványos ismeretségek kötésének, a viták során és a megbeszéléseknek. Ha új egyedi üzleti megközelítést alkalmazol, hihetetlen sikert érhetsz el. A napok sikeresek szervezeti értekezleteknek, csoportos rendezvényeknek és politikai tevékenységek számára is.

Ha szeretnél sikeres és szerencsés lenni, figyelj ezekre a napokra és használd ki a bennük rejlő lehetőséget! Mert:

"Minden az időzítésen múlik." Carl Lewis

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4016334080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása