Lótusz

Lótusz

Érdekes pszichológiai teszt

2018. szeptember 11. - Lótusz_blogger

Fedezz fel magadban valami újat!

Tudom... mindig azt mondom, hogy ez az egyik legjobb teszt. De ez a mostani tényleg nagyon érdekes. Meglepő. És izgalmas is! :)

Mutatok egy képet. Neked csak egy dolgod van: nézd meg a képet. Mit látsz rajta?

Szóval? Te mit láttál meg először a képen? Elárulok egy érdekességet magadról!

Nyitott könyv

Okos vagy. Olvasol az emberek gondolataiban. Az emberek mindig kikérik a véleményedet, amikor önmagukban  bizonytalankodnak. Ha az élet akadályokat tol eléd az úton, akkor látod, hogyan küzdheted le őket.

Rózsák

Ha először rózsát láttál meg, akkor te mindenben megtalálod a szépséget. Csendes lélek vagy, aki elkerüli a drámát és a felesleges beszélgetéseket. Egy kedves ember vagy, aki mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen másokat!

Kereszt

Te egy odaadó ember vagy. Nem szeretsz gyorsan beleszeretni valakibe, de ha mégis, akkor sok erőfeszítést teszel egy tartós kapcsolat létrehozásáért. Nagyon kreatív vagy. Elsajátítottad a tudományt az irányításra, pedig sokan nem tudják, hogyan kell ezt tenni. Nem engeded, hogy az érzelmeid felülkerekedjenek.

Léggömbök

Optimista és szabadon szerető ember vagy. Azt teszed, amiről úgy gondolod, hogy igaz, és nem lehet kikényszeríteni belőled mást. Amikor az élet elviselhetetlenné válik, mindig azt gondolod, hogy minden rendben lesz. Még a legrosszabb pillanatokban sem veszted el a reményt.

Szív

Te egy kedves ember vagy, aki rendkívül szelíd. Bárcsak mindenkinek ilyen hihetetlen gyógyító ereje volna, mint neked! Visszaállítod az emberekben az együttérzést a szereteted által, és hiszel a megbocsátás erejében.

Oroszlán

Te bátor vagy és hősies. Mindig hiszel magadban, és soha nem kételkedsz. Tökéletesen ismered gyengeségeidet és erősségeidet, és elfogadod őket.

Smiley

Van humorérzéked.  Olyan ember vagy, aki bárkit meg tud nevettetni. Szarkazmust és humort használsz, hogy álcázd a valódi énedet. Engedd el a félelmedet és próbálj meg nyitottabb lenni.

Nyakkendő

Van egy jól fejlett önfegyelmed. em. Csak akkor ígérsz meg valamit, ha tudod, hogy meg is tudod tartani azt. Keményen dolgozol, és mindig 100% -ot fordítasz mindenre, amit csinálsz. A problémákat tökéletesen meg tudod oldani.

kép: innen

További hasonló cikkeket ITT találsz.

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5116334114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása