Lótusz

Lótusz

Erre a 3 csillagjegyre rákacsint a szerelem ősszel

2018. szeptember 13. - Lótusz_blogger

A szerelem utolér!

Idén ősszel 3 csillagjegy számára elhozhatja a szerelmet. Ha reménytelenül romantikus, szerelemre éhes, társra vágyó vagy, akkor idén ősszel beléphet életedbe az, akire mindig is vágytál. Nézzük, te is a "szerencsés"-ek közé tartozol?

A Vénusz bolygó 2018. október 5-től 2018. november 16-ig lesz aktív: a retrográd Vénusz ideje alatt kénytelenek leszünk megoldani azokat a problémákat, amelyek eddig kísértettek. Megismerheted az igazi szeretetet. Valami gyönyörű várhat Rád, ha kész vagy rá.

KOS

A buli november 16. után kezdődik. A Vénusz a Mérlegben lesz, ami a romantikus kötelezettségvállalásoknak kedvez. Az időszak segít megtalálni valakit, aki teljes mértékben megért Téged. De maradj önmagad, ne próbálj meg megváltozni egy másik ember kedvéért. A megfelelő partner észre fogja venni a veled való összeillőséget, ha teljes mértékben megmutatod a valódi természeted. December 2-án a Vénusz áthalad a pusztító Skorpióba. De ez sem számít, mert bármi is történik a személyes életedben ebben az időszakban, a szexualitásod mindenkire hatással lesz, akivel találkozol.

SKORPIÓ

Mivel a Vénusz az elhúzódó mozgása első felét az állatöv ezen jegyében fogja tölteni, hihetetlenül jó időszak elé nézel. És december 2-től kezdődik a legizgalmasabb része az időszaknak. Amikor a Vénusz a Skorpióban van, veszélyes csábító erőt kapsz. Csodás energiát sugárzol, amelyet mindenki észrevesz. A minden irányból randiajánlatokkal ostromolnak majd!

MÉRLEG

Tartsd a kezed a gyeplőn, kedves Mérleg! A Vénusz pozitív hatásával október 31 után visszatér a Mérleghez. Leginkább azért, hogy felfordítsa az egész személyes életed. Amint a retrográd Vénusz november 16-án véget ér, a romantika beköltözik az otthonodba. Az önbizalmad az egekben, a karizmád utolérhetetlen, imádsz kacérkodni és kirobbanó a szexuális vonzerőd. Tele vagy bölcs szeretettel ebben az időszakban.

Ha hagyod, hogy a retrográd Vénusz elrendezze a csontvázakat a szekrényedben, hatalmas esélyed van au ideális kapcsolat kialakítására.

kép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2816334116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása