Lótusz

Lótusz

Egy pillangó - egy üzenet

2018. szeptember 27. - Lótusz_blogger

Válassz egy pillangót!

A pszichológiai tesztek segíthetnek olyankor, amikor bizonytalanok vagyunk, új helyzet előtt állunk, vagy épp csak játszani szeretnénk picit. Akár egy szó, akár egy mondat helyre tudja tenni a dolgokat a fejünkben, és tisztábbá teszi a képet.

Most mindezt pillangók formájában jövő üzenetként kapjuk. Tehát válassz egyet a három pillangó közül, majd olvasd el az üzenetét!

 

Pillangó 1

Te egy ésszerűen élő, gyakorlati ember vagy. Mindig mindent megőrzöl. Nem kedveled a drámát. Mindig mindenben a logikát keresed. Azonban ne félj attól, ha néha érzékeny vagy. Vannak melletted olyan emberek, akik értékelik az őszinteséged! (A többi meg kit érdekel? :) )

 

Pillangó 2

Te egy nagyon érzelmes ember vagy. Néha nagyon törékeny és sebezhető vagy egy kapcsolatban. El sem tudod képzelni, hogy egy általad szeretett személy bántani tudna. De tudod mit? Ez sajnos lehetséges! A legfontosabb, hogy megtanuld irányítani az érzéseidet. Először is győződj meg róla, hogy mások nem használják ki az őszinteséged, és másodszor, ne hagyd, hogy az emberek játszanak az érzéseiddel!

 

Pillangó 3

Nagyon optimista ember vagy. Mindig nyitva állsz a szerelemre. Értékeled a hűséget, az őszinteséget egy kapcsolatban. Te racionális vagy, ugyanakkor érzelmes is. Ezért mindig egyensúlyt tartasz, és nem engeded, hogy értelmetlen viták és konfliktusok elpusztítsák a kapcsolataidat!

kép

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7416334130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása