Lótusz

Lótusz

Október: a zsák pénz hava. Valóban?

2018. szeptember 30. - Lótusz_blogger

5 péntek, 5 szombat és 5 vasárnap - extra szerencsés hónap.

Körbejárja az internetet az alábbi lánclevél:

"A kínai gondolkodás alapján, a feng shui szerint a 2018. év október hónapja az úgynevezett "Zsák pénz hónapja" lesz.

Az ilyen naptári állás nagyon ritkán fordul elő. A kínaiak azokat a hónapokat nevezik így, amikor egy hónapon belül 5 péntek, 5 szombat és 5 vasárnap van.

Állítólag az ilyen hónap 823 évente fordul elő. És csak akkor leszel szerencsés, ha 4 embernek továbbküldöd az infót."

És mi igaz mindebből?

  • Ez nem Feng Shui. Az ősi Feng Shui mesterek soha nem használtak láncleveleket ahhoz, hogy szerencsét hozzanak.
  • Az, hogy egy hónapon belül legyen 5 péntek, 5 szombat és 5 vasárnap, nemcsak 823 évente fordul elő. Olyankor fordulhat elő, amikor a hónap 31 napos és az első napja péntekre esik. Legutóbb pl. 2011-ben, 2012-ben is volt ilyen hónap.
  • A Feng Shui-ban egyetlen pénzzsák van. Ezt pedig a Boldogság (Gazdagság) Buddha hordja. Ez egy zsák, amelyet vállán hord, és körbejárja a világot vele, hogy a jó embereket megajándékozza.
  • Ne küldd tovább ezt a bejegyzést senkinek - legalábbis félelemből ne! Csak akkor, ha őszinte szeretettel szeretnél segíteni másoknak.

Hogyan érd el mégis a bőséget és a gazdagságot ebben a hónapban?

Készíts saját pénzzsákot!

Készítsd el a saját "pénztárcád"/pénzzsákod kilenc érmével (a Feng shui szerint a kilences szám nagyon szerencsés) és csomagold be a pénzérméket egy piros anyagdarabba (a piros a szerencse színe) majd kösd meg egy szalaggal (piros, sárga, arany vagy zöld színűvel). Ezt a kis csomagot helyezd el az otthonodban (azon a részen, ahol a pénzt kapod - a gazdagság terület kiválóan alkalmas erre - ezt pedig a bejárati ajtótól a bal hátsó sarokban találod.) Ha fizetésként kapsz pénzt, munkabéred van, akkor pedig a karrier területen helyezd el (a bejárati ajtó felől középen). Ha interneten dolgozol és onnan származik a jövedemed nagy része, akkor a pénzes batyudat helyezd el a számítógép közelében. Ha telefonálással keresel pénzt, akkor a telefonod, vagy töltőd közelében legyen a pénzeszsákod.

Használd szeretettel az információt!

Olvass tovább hasonló témában:

Feng shui

Buddha

Gazdagság

Szerencse

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416334136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása