Lótusz

Lótusz

Októberben 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

2018. október 07. - Lótusz_blogger

Te köztük vagy?

Nyakunkon az ősz. Éppen azon orfondíroztam, mit is lehet szeretni benne. Az elmúlást, amely egyben új kezdetet is jelent? A hűvös időt - amikor jó a meleg szobában összebújni a szerettünkkel?

A depis, de színes időszak néhány csillagjegynek valóban kiszínezi az életét! Mi kell az üzleti sikerhez? Határozott fellépés és egy kis szerencse. Amely októberben 3 csillagjegyre is rámosolyog. A hónap ideális időszak lesz az önmegvalósításhoz, illetve mindenféle ötlet megvalósításához.

A szerelmi kapcsolatokban nem lesz könnyű időszak: a Vénusz hatása megerősödik, akik között vannak problémák, azok felerősödnek, de ha valódiak az érzelmek, akkor olyan közel kerülhetnek egymáshoz a szerelmesek, mint még soha. A hazugságokról lehull a lepel.

Október leveszi mindenkiről a maszkot, és feltárja mindannyiunk igazságát, vágyát és igényeit. A gondolkodás hónapja, új felfedezésekkel és az élet prioritásainak újraértékelésével.

3 állatövi jegy számára az október során fényesen ragyogni fog a boldogság és a sors csillaga.

1.Kos

Egy igazi buldózer(nek tartják), akinek ami a szívén, az a száján. Eddig ebből a viselkedéséből inkább hátránya származott, azonban októberben a helyzet királyává válik. A sorstól betekintést kap a Kos: meglepő módon jól méri fel a helyzetet, az eseményeket, az embereket. A Kos megkapja a választ azokra a kérdésekre, amelyek idáig éjjel-nappal kínozták. Mások motivációi világossá válnak előtte. Ösztöne azonnal jelez számára, ha hazugságot tapasztal és átlátja a másik személy összes ötletét és szándékát.

Októberben a Kos lehetőséget kap arra, hogy új távlatokat fedezzen fel önmagában, és hogy közelebb kerüljön a céljaihoz - megkapja a már régóta várt elismerést, "díjat". Kétségtelen, hogy a Kos kitartása és szorgalma meghozza az titkon remélt eredményt számára októberben.

A szívügyekben a Vénusz feltárja az igazságot. Amikor nincsenek felesleges színek, világos cél van, hogy hová tartson. A kapcsolatok iránti őszinteség harmóniához, nyugalomhoz, békéhez és megértéshez vezet a családban.

A Magányos Kosok egyszerűen meg fogják érteni, hogy az új ismeretségek hová vezetnek. Októberben lesz a legegyszerűbb megkülönböztessük az igazi szimpátiát az önérdekektől és a hízelgéstől. Ezért a szerelem frontján fellépő kudarcok elkerülik a Kost.

2. Ikrek

A hónap elején annyi üzleti vita és tárgyalás lesz, hogy majd teljesen beleszédül az Ikrek. De furcsa módon, ez végső soron jó szerencséhez vezet majd számára.

Minden esemény, még akkor is, ha első pillantásra nyomasztónak tűnik, a régóta várt célhoz vezet majd.

A sors az Ikrek számára ékesszólást ad. Ezzel könnyedén megvédheti álláspontját és sikerre viheti tárgyalásait.

Az Ikrek kisugárzása októberben javulni fog, társadalmi hatalmat, szimpátiát és tiszteletet kap. Nyíltan és kitűnően kommunikál, amely a feltétel nélküli győzelemhez vezeti.

A szerelemben gyengédségre, melegségre, bizalomra számíthat. Amikor minden probléma elhalványul és a háttérbe szorul, és csak a régóta várt boldogság fénye ragyog.

3.Vízöntő

Októberben a Vízöntő a sors kegyeltje lesz. A legnagyobb szerencse a pénzügyekben éri. Számos kedvező ajánlat jelenik meg a horizonton, a legfontosabb, hogy ne hagyjon ki egyetlen esélyt sem.

Minden új dolog minden bizonnyal jó szerencsét hoz, így biztonságosan beleugorhat az új dolgokba. Októberben a Vízöntőnek mernie kell kockáztatnia. A sors az intuíciója segítségével súgni fog, mikor kell ugrani, és mikor kell csendben eloldalogni.

Ha belső érzéseire hallgat, előre láthatja az események kimenetelét. És a szerencsecsillaga most úgy fog ragyogni számára, hogy egyszerűen elkápráztatja a sugárzása. Minden törekvése, vágya és álma minden bizonnyal valóra válik, a lényeg, hogy legyen optimista.

A szerelmi kapcsolatában jön egy kinyilatkoztatási időszak. Amikor szívből beszélhet, megoldhatja a különbségekből adódó konfliktusokat, kompromisszumot köthet, hogy új, boldog fejezetet nyithasson a családi életében.

A Magányos Vízöntőre ebben a hónapos romantikus kaland vár. Egy véletlen találkozó örökre megváltoztathatja a sorsát, és felejthetetlen színeket hozhat az életébe. Minden bármikor megváltozhat, mert a boldogság közel van.

Innen fordította Lótusz.

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1916334142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása