Lótusz

Lótusz

A mágikus tarot elárulja

2018. október 13. - Lótusz_blogger

Beteljesül-e a kívánságod?

A tarot egy jóskártya, amely bepillantást enged a jövőbe. Neked is van egy titokban dédelgetett álmod? Célod, amit szeretnél elérni? Vagy épp csak elbizonytalanodtál valamiben, ami fontos számodra? Akkor válassz egyet az alábbi kártyák közül, miközben a kérdésedre gondolsz. Majd görgess lejjebb, hogy megtudd mire várhatsz!

1.Ha az első kártyát húztad (gondolatban) alatta a Királynőt találod. Ez hihetetlenül jó kártya. Hamarosan örömteli események történnek az életedben. Az kívánságod hamarosan megvalósul.

2.Ez alatt a kártyalap alatt a Fény lapot kapod. Örömmel folytathatod az összes terved megvalósítását, mert minden tökéletesen fog alakulni. Az erőfeszítéseid nagyvonalú jutalmat fognak kapni. Tegyél meg mindent a kívánságot beteljesítéséért.

3.Ez a kártya egy Fáradt lovagot rejt. Bár úgy tűnik számodra, hogy minden erőfeszítésed hiábavaló, de nem az! Most nem annak j9tt el az ideje, hogy feladd. Erős érzelmek vezetnek. Azonban érdemes időt adni magadnak arra, hogy megnyugodj. A kívánságát legfeljebb 21 nappal, de legfeljebb 77 napon belül teljesedik.

4.Ezt a kártyát felfordítva az Út önmagadhoz című lapot rejti. Úgy tűnik, át kell alakítanod a vágyadat. Vagy nem a tiéd, vagy az Univerzum erős ellenállást érez annak beteljesítése ellen. Amíg a kívánságod nem valósul meg. Adj magadnak időt és vizsgáld felül a kívánságod.

kép forrás

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416334146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása