Lótusz

Lótusz

Ez a szó fogja jellemezni a 2019-es éved!

2018. október 16. - Lótusz_blogger

Üzenet a csillagjegyeknek a Föld Disznó évére.

A Sárga Disznó éve ígéretes, fényes és izgalmas lesz. Az állatöv több jegye érdekes változásokra számíthat az élet minden területén. Készítsd fel a lelked a jóra!

 

Kos: Mozgalmasság
2019-ben a Kos nem lesz képes leállni. Új távlatokat akar felfedezni és tanulni valami újat. A Kos képes lesz elérni sok céljait, az év energiája nagyon fogja ebben segíteni.
 
Bika: erő
Semmi nem fog megakadáyozni abban, hogy elérd a céljaidat. Nyugodtan tervezhetsz és álmodozhatsz. Minden nehézséggel könnyen megbirkózol. Nem lesz, aki utadba állna. Ha mégis, akkor könnyen legyőzöd.
 
Ikrek: önismeret
A 2019 segít abban, hogy rájöjj, hogy valóban szükséged van a teljes boldogságra, ami lehetővé teszi a megfelelő irányba való elmozdulást. A Disznó éve sok fényes pillanatot és új felfedezést ígér számodra.
 
Rák: változások
A 2019-es évben a Rákra csodás változások várnak. Minden a lehető legjobban fog alakulni. Ne félj az újtól. Csak a félelmeid akadályozhatják meg a boldogulásod. A változások kedvezőek lesznek, mégha első pillanatban ez nem is látszik.
 
Oroszlán: önbizalom
Az Oroszlán legendás önbizalma 2019-ben sem fogja elhagyni a magasztos célok elérésében. Számos új dolgot fog felfedezni az Oroszlán a Disznó évében. Tehát semmi oka a félelemre! Mindent megkapsz, amire vágysz.
 
Szűz: siker
A Szűz bármire vágyik, 2019-ben megkapja. Bár az év nem fog problémamentesen zajlani, de a szerencse az oldalán fog állni. A Szűznek nincs mitől félnie: siker fogja kísérni a vágyai elérését.
 
Mérleg: öröm
Mégha az év elején picit kaotikusnak is tűnik a helyzet, azonban tavaszra minden kitisztul. Az örömteli események sorozata kellemes változásokat hoz az életedbe. A Disznó éve hihetetlen meglepetést hoz a Mérleg számára.
 
Skorpió: siker
A Skorpió végre képes lesz megtalálni a helyét a világban. Nem minden változás lesz fájdalommentes számára, de a végkifejlet nagyon kedvező lesz. A siker hű partnere lesz a Skorpiónak 2019-ben.
 
Nyilas: törekvés
Mindaz, amire szüksége lesz, a Nyilasok magukhoz tudják vonzani majd. A céljaid elérésében érdekes események láncolata fogja segíteni. Nagyon intenzív év előtt áll a Nyilas.
 
Vízöntő: meglepetés
A Disznó éve kellemes meglepetéseket ígér számodra. Minden oldalról a szerencse fog megtámogatni. Ki fogod forgatni a világot a négy sarkából és nagyon boldog leszel. Bár az év lassan és szürkén indul, azonban a nyár fényes és boldog lesz.
 
Bak: benyomások
A Sertés éve lerázza a port a Bak válláról: már az év elején nagyon érdekes benyomások érik, melyek feledhetetlenek lesznek számára: fényes utazás, társkeresés, új hobbi, szerelem változatos történések várnak rád.
 
Halak: önmegvalósítás
Itt az ideje, hogy a Halak ne hallgasson másra, csakis arra, amit szíve diktál számára. Ha ezt megteszik, képesek lesznek hihetetlen dolgokat elérni - olyanokat, amelyet még önmaguknak se mertek bevallani, hogy szeretnék elérni.
 
Olvass tovább a Disznó évéről: ITT.
 
Lótusz fordítása innen.
főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8616334150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása