Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lótusz

Lótusz

Pasimágnes illatok

2018. október 29. - Lótusz_blogger

Ezek az illatok vonzzák a férfiakat.

 

pair-347220_1280.jpg pixabay


 

Először is.. menjünk vissza a régi-régi múltba:

MESE AZ ILLÓOLAJRÓL


Egy hindu mese szerint történt egyszer, hogy egy fiatalasszony felkereste a bölcset, hogy mérget kérjen tőle az anyósa számára, mert az kiállhatatlan, veszekedős volt,
megkeserítette az életét.
A bölcs átadott neki egy üvegcsét azzal, hogy hat héten keresztül minden nap kenje vele végig az anyósa testét.
Telt az idő, a fiatalasszony ismét felkereste a bölcset.
—Mindent úgy tettem, ahogy mondtad. De most azért jöttem, hogy adj valami ellenszert, mert megbántam a tettem. Az anyósom egyre kedvesebb és elviselhetőbb. Már nem kívánom a halálát.
—Menj haza nyugodtan lányom. Anyósod nem fog meghalni. Amit adtam neked, az illatos olaj volt, ami megváltoztatja az emberek lelkét.

 

Miért is "működnek" ma is az illatok?

Amikor beleszippantunk a levegőbe - vagy éppen egy illolajat tartalmazó üvegcsébe, a levegőben terjedő kipárolgott illatmolekulák bejutnak az orrjáratunkba, majd föláramlanak a szaglóidegekhez. Ezután jut el az illat az agyba. Mindössze nyolc molekula kell ahhoz, hogy szaglóérzékünk működésbe lépjen! Életünk során megszámlálhatatlan illatot tudunk beazonosítani, Ezek az illatok akár rossz, akár jó emléket ébreszthetnek bennünk, ezzel befolyásolva hangulatunkat és viselkedésünket. Az illatok képesek befolyásolni étvágyunkat, testhőmérsékletünket, inzulintermelést, az anyagcserénket, és a feszültségérzetünket is.

 

Pasimágnes illatok

Dr. Alan Hirsch, neves amerikai neurológus elmezte a Glamour magazin által késztett felmérést, amely során arra voltak kíváncsiak, hogy mely illatok vonzák leginkább a férfiakat.

Az illatok szinte bármilyen formában megbabonázhatják a férfiakat: akár egy tusfürdőben, az otthonodban, parfünként is.

Vannak férfiak, akik szeretik a lágy, friss illatok, melyek azt sugallják, hogy éppen most léptél ki a tus alól. Ezt a hatást a zsálya, a zöld tea és a lágy virágillatok (jázmin, orchidea....) árasztják.

Édes illatok. A felmérés során a csoki illata vonzó volt a férfiak számára, azonban a vanília illatával csínyján kell bánni! Jó, ha pézsmával vagy ámbrával elegyítjük.

Fás-fűszeres illatok. A fűszeres-virágos illatok erőteljes szexualitást sugároznak, önbizalmat keltenek. Ezért inkább az érettebb hölgyeken áll jól, a nagyon fiataloknak nem. A fűszeres-fás illatok hatalmas előnye, hogy a férfiak úgy "észlelték", mintha az illatot viselő nő 5 kilóval kevesebb lenne!

Ami nem jól sülhet el! Bár azt hinnéd, de a púderillatok egyáltalán nem vonzóak a férfiak számára: a babaillathoz, vagy épp az öregkorhoz hasonlították.

A grapefruit illata egyáltalán nem szexis, viszont a viselőjét fiatalítja! Ha grapefruitot vaníliával és szantálfával kevered, akkor tuti a siker.

Virágillat. A rózsa illata már nem trendi, helyette a liliom, a frézia, az orchidea, gardénia a nyerő - egy pötty rózsaillattal.

Ez a legvonzóbb

Dr. Hirsch kutatása szerint a leginkább vonzó illatok a férfiak számára - meglepő módon - a sütőtökös pite illata volt. Emellett a levendula, és a citrusillatok is vonzóak voltak.

Azonban, bármelyik illatot is veted be a teremtés koronái figyelmének felkeltésére, ügyelj arra, hogy a kevesebb több! Inkább vegyíts többféle illóolajat, de csak nagyon pici adagokat használj!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716334164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása