Lótusz

Lótusz

Szerencse, siker, boldogság - ezek az álmok ígérik

2018. november 07. - Lótusz_blogger

Ha ezt álmodod, boldogságra, szerencsére, sikerre számíthatsz!

A tudósok szerint, álmaink nem mások, mint a tapasztalt események visszhangjai, amelyet az agy csodálatos módon érzékel. Azonban több ezer bizonyíték van arra, hogy vannak olyan prófétai álmok, amelyek megjósolhatják a jövőt. Egyes álmok boldogságot jgérnek, előrejelzik a szerencsét és a jólétet. Vedd észre őket! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy boldog legyél!

1.A Nap sugarai

Azok az álmok, melyben a nap sugarait látod, előrevetítik a boldogság kegyelmét. Ez lehet a nap, amely előbukkan a felhők mögül, egy napsugár, egy napsütésben fürdő szoba, olyan, mint amit a menny bevilágít. Az ilyen álmok egy közelgő örömöt jeleznek - talán egy régóta várt rokon meglátogat, vagy jó hírt kapsz. És, ha a nap sugara megérint téged álmodban, készen állsz a boldogságra.

2.Égi jelenségek

Nemcsak a nap sugarai hordozzák a boldogságot és a jólétet. Például, ha napot vagy holdat, vagy éppen napfelkeltét látsz álmodban - a család jólétét vetíti elő. Ha pedig egy csillagot látsz meg álmodban az Égen, akkor gyermek születésére számíthatsz. A családi boldogságot a szivárvány szimbolizálja, a mennydörgés pedig arra utal, hogy a kudarcok hamarosan sikerekké válnak általad.

3. Hegyek

A közelgő boldogság másik szimbóluma a hegy, pontosabban az a bizonyos csúcs, amelyről már régóta álmodozol. Egy ilyen álomhelyzet egyértelműen arra utal, hogy sikereket érhetsz el. Ha egy álomban eléred a hegycsúcsot - az életedben egy sikeres esemény fog bekövetkezni az elkövetkező napokban. Egyébként, ha a hegy tetején a nap ragyog az arcodra, nyugodt szívvel várhatod az örökségről szóló híreket, egy szuper kinevezést egy jól fizető munkára, vagy épp a lottóötös megnyerését.

4. Virágzó kert

Amikor egy virágzó kertet látsz álmodban, örülhetsz, mert a boldogság és a szerencse valahol a közeledben van. A pénzügyi jólét javulását a lédús, érett gyümölcsökkel rendelkező fák jelenléte jelzi a kertben. Ha álmodban olyan telket látsz, ahol rengeteg csemete és gyümölcsfa hajt, tudnod kell, hogy kellemes hírek várnak rád otthon: talán hamarosan gyermekáldás előtt állsz. Ha a kert végén egy gyönyörű otthont látsz, a családodban konfliktusmegoldást és jólétet találsz.

5. Rágcsáló

Ez meglepőnek tűnhet, de az álom nagyon jót jelent, ha kis rágcsálók elszaladnak a lábad alatt, majd csapdába esnek. Egy ilyen álom láttán biztos lehetsz benne, hogy ellenségeid kellemetlen helyzetbe kerülnek, és az ellened folyó támadási kísérletük összeomlik, mint egy kártyavár. Emellett az olyan álom, amelyben a rágcsálók vagy a rovarok elől menekülünk félve, azt jelezheti, hogy a gyógyulás útjára lépünk.

6. Méz

A méz egy álomban azt jelenti, hogy sok éven át boldog leszel. Ha a méhsejtekben mézet keresel vagy legalábbis próbálod megtalálni - szerencsét találsz a családi ügyekben, talán szerelmi vallomást fogsz kapni. Ha a mézet egyik edényből a másikba öntöd, vagy kezed közt folyik, készen állsz a boldog családi környezetre. Talán közeli hozzátartozód meglátogat.

7. Karmester

Ha arról álmodsz, hogy színpadon állsz és zenekart vezetsz, és a közönség tapsol, készen állsz a sikerre, amit sok évnyi munkádnak köszönhetsz. Talán komoly életváltozásokat vársz, amelyek megnyitják az ajtókat egy új életedhez. Ne hagyjd ki az esélyt a sikerre és boldogságra!

8. Repülés

A repülőgépek nagy szerencsét jeleznek álmodban, de csak akkor, ha magabiztosan repülnek és nem zuhannak le. Ha egy repülőgépet kormánykerekével irányítasz, akkor szédítő üzleti sikerre számíthatsz. Ezenkívül az olyan álom, amelyben egy vitorlázógépen repülsz, miközben a földi szépségekben gyönyörködsz, tanúskodik arról a sikerről, amelyet az üzleti életben a nagyon közeli jövőben felkínálnak számodra.

9. Tánc

A gazdagságot vetítit elő, ha álmodban egy csodálatos partnerrel táncolsz. Ha egy koncerten ülsz és gyerekek táncát nézed, azt jelenti, hogy a jó hírt a gyerekek hozzák neked.

10. Dália

Néhány virág szerencsét jelent álmodban. Ilyen virág a dália. Dália csokrot látni álmodban - szerencsés véletlent vagy boldog eseményt jelez. A földön növekvő dália pénzügyi sikereket jelez. Ha azonban elszáradt virágokat látsz, az a bánat jele.

11. Emberek

Az emberek jó hírről árulkodnak. Például, ha álmodban meztelen embert látsz, ne akadj ki rajta, mert a bajok el fognak múlni az életedből. Ha az álmodban lévő személy sír vagy nevet, akkor a betegséged elmúlik.

12. Csirke

Jó szerencsét ígér az az álom, amelyben kacsa vagy csirke szerepel. Különösen jót jelent az álom, ha a madarat táplálod, és magokat szórsz szét a földön. Az üzenet jelentése egyszerű - a vállalkozásod bővül és virágzik.

13. Kígyó

Ne aggódj az olyan álom miatt, amelyben egy mérgező kígyó megharap. Még ha félve  ébredsz is, valójában egy ilyen álom hatalmas gazdagságot jelent, amely úgy fog rád hullani, mint a hó!

14. Drágakövek

Ha álmodban ékszert kapsz, és odaadod az anyukádnak, valójában készen állsz az esküvőre. A szerelem szimbóluma egy gyönyörű madár is lehet álmodban. Ha a madár hív, akkor nagyon valószínű, hogy hamarosan megjelenik életedben az igazi szerelmed.

15. A tenger

Az az álom, amelyben nyugodt tengert látsz, nagyon jót jelent. A szíved hamarosan megnyugszik, a szorongás és az izgalom elmúlik.

16. Hold

Ha látod magadat és a szeretteidet a Hold fényével elárasztva, a kapcsolatod a lehető legjobb irányba fog fejlődni. Amikor egy álomban egyedül jársz a holdfényben egy kihalt sikátorban, egy nyereséges pénzügyi javaslatot fogsz kapni.

17. Egy nő

Ha álmodban nőt látsz, jó híreket kapsz. Ha a nő álmodban vásárol(gat), készen állsz kellemes kiadásokra.

18. Bárány

Egy aranyos állat, aki a mezőn legelészik, új barátokat ígér. Ha a juhokat a karjaidban tartod, kitartásod és kemény munkád hamarosan gyümölcsöt terem. És ha a bárányt nyársra tűzve felszolgálod, készen állsz arra, hogy gyorsan pénzt keress.

19. Tűz

Az álom, amelyben egy dühöngő tűz tönkreteszi a házat, szörnyű előjelnek tűnhet. Valójában ez egy nagyon jó álom, ami azt jelenti, hogy a gondjaid és aggodalmak hamarosan eltűnnek az életedből, és egy nyugodt, harmonikus élet vár rád.

20. Méhek

Miután egy álomban kis zümmögő méhet látsz, tudd, hogy mindent jól csinálsz, és most nem hagyhatod abba, amit eddig elértél! Ha álmodban egy méhkas látsz, hamarosan boldog családdá váltok. Ha azonban a méhecske megcsíp álmodban, akkor figyelned kell arra, hogy nehogy hibát kövess el!

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516334174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása