Lótusz

Lótusz

A ruhád színe a hét napjai szerint: így vonzd be a szerencsét!

2018. november 11. - Lótusz_blogger

Ezt a színt viseld, ha szerencsére vágysz!

A színek befolyásolják az energiánkat, a kedvünket... Az egyes színek használatával minden nap szerencsét vonzhatunk magunkhoz. Az asztrológiának köszönhetően könnyedén kiválaszthatjuk minden nap azokat a holmikat, amelyek az adott napon segítenek bennünket.

Mitől függ, hogy melyik nap milyen szín hoz szerencsét? A bolygóktól! Az alábbiakban elárulom, melyik nap milyen szín az ideális választás!

Hétfő

A hétfői nap a Hold fennhatósága alá tartozik-ezért a választásod essen az ezüstös, tejfehér vagy sárgás árnyalatú, fényes szövetekre! Figyelj a megérzéseidre... Csak képzeld magad elé az éjszakai égbolt fényeit-színeit: a sárga, a fehér, az ezüst segít neked.

Kedd

A kedd a harcias Mars energiájához tartozik, amely felébreszti a szenvedélyt. A nap színei az erőteljes piros, a vérvörös, a lila. Ezeket kombinálhatod a rózsaszínnel, a skarláttal, a bíborral - tompítania barnával tudod. Az ellenállhatatlan megjelenés nemcsak az üzleti, de a személyes életedben is nyerő lehet.

Azonban! A vörös túlságosan felpörgethet... Ezt tompítsd földszínekkel, feketével - ha úgy érzed, hogy túl sok.

Szerda

Szerdán a Merkúr segít a tanulásban, az információkeresésben, a bátorságban és a nyilvános beszéd megtartásában. A zöld szín, a sárga és a szürke árnyalatai segítenek az (ön)bizalom megőrzésében. A színválasztásod függhet a hangulatodtól és a vágyadtól: van, aki számára a smaragdzöld az ideális, míg mások inkább a halványzöldet kedvelik. A kommunikációban pedig a kék segít.

Csütörtök

A Jupiter pozitív energiájának köszönhetően a csütörtök vonzza a jó szerencsét. A ruha kiválasztásánál a telített kék, az indigó, az ibolya vagy a bíborszín tökéletes. A hideg, szigorú színeket karmazsinnal egyensúlyozhatjuk.

Péntek

A Vénusz ezen a napon segíteni fog megtalálni a helyed. Békét hoz a veszekedés után, de pénzügyi sikerekre is számíthatunk - mindez a ruhánk színétől függ! Ha krémszínt, vagy a rózsazsín különböző árnyalatait választod, az ellenkező nem kegyeit nyeheted, az ezüst viszont pénzügyi lehetőségeket hoz számodra. A fehér a konfliktusok elsimitásában segít.

Szombat

Szombaton a Szaturnusz, a nagy energiájú bolygó veszi át a gyeplőt. Gondoskodj Fortuna támogatásáról: feketével, szürkével, sötétkékkel.

Vasárnap

Ez a nap a Nap égisze alatt található. A világos ruhadarab kombinációk segítenek a pozitív hozzáállás megőrzésében és a szerencse vonzásához. A legjobb színek vasárnapra: az élénk sárga, a narancssárga és azok árnyalatai. A piros is helyénvaló, de nem szabad túlzásba vinni: elég, ha néhány vörös kiegészítőt veszünk fel. Az arany és fehér kiegészítők is jól jöhetnek ezen a napon.

Te mennyire figyelsz az öltözetedre? A kedvemért kipróbálod egy hétig a fentieket?

képek: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1616334176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása