Lótusz

Lótusz

Boldogságot és bőséget szeretnél? Akkor ilyen legyen a karácsonyod!

2018. november 18. - Lótusz_blogger

Ez legyen a karácsonyod színe idén!

A 2019-es év a kínai naptár szerint a föld (sárga) Disznó éve. A Disznó éve a kínai újév 2019. február 5-én, kedden kezdődik és 2020. január 24-én ér véget. A 2019-es Föld Disznó éve közvetlenül a Föld Kutya éve után (2018) és a fém patkány éve (2020) előtt lesz! A Disznó foglalja el az utolsó (12.) pozíciót a kínai horoszkópban. Disznó évében születtél, ha az alábbi években láttad meg a napvilágot: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

A kínai zodiákus szerinti Föld Disznó 2019-re szerencsét és boldogságot ígér. Jó pénzkereseti lehetőség, szuper befektetések várnak. De a Disznó nemcsak az anyagiakban segít, hanem a boldogság és szeretet is körülvesz majd!

A Sárga Disznó a Föld elemhez tartozik. A föld elemet a sárga, barna és a földszínek erősítik.

Mivel a karácsonyfa Vízkeresztig áll a legtöbb háztartásban, vagyis még 2019 elején is, ezért nem árt "hódolnunk" a Disznónak. Azért, hogy segítsen, és támogasson a boldogulásban, a gazdagodásban és a szerelemben.

Milyen karácsonyfa, díszítés mozgatja meg a Disznó energiáit úgy, hogy támogasson téged?

Hogyan díszítsd a karácsonyfád – mielőtt átlépünk 2019-re?

Az idei karácsonyfád legyen nagyon elegánsnak, fénylő és ragyogó. A fa díszítése legyen arany, sárga, vagy barna. Ezt támogathatja a zöld szín. A fa szó szerint roskadjon a díszektől, játékoktól és füzérektől. Legyen a fád idén mágikus!

Mi legyen az ünnepi asztalon?

Mivel a Disznó nagylelkű és pazarló, a buli, étkezés is legyen fényűző és elegáns (lehetőségeinkhez képest). Töltsük meg az asztalt különféle finomságokkal. Fontos, hogy az ünnepi asztalon ne legyenek sertés ételek! Helyette legyen baromfi, hal vagy marhahús. Nagyon sok salátát, zöldséget is tehetünk az asztalra, mert a Disznó ezt nagyon kedveli. Ezen túlmenően az asztalra kerüljön sok gyümölcs és süti. Az ételek legyenek hagyományosak, mert a Disznó nem túl szeszélyes a táplálkozásban. A szalvéta sárga, barna vagy aranyszínű legyen az év színének megfelelően.

Ha a fenti jótanácsokat megfogadod, akkor számíthatsz arra, hogy a Disznó támogatni fog a 2019-es évben!

Mielőtt azt mondanád, hogy nem a külsőség számít.... Hermész Triszmegisztosz nevéhez fűződik a „Smaragdtábla” első mondata, amely így hangzik:

„Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.”

Az energia oda-vissza hat. Kintről befelé, bentről kifelé... Boldogság!

képek: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4716334188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása