Nyugodj meg, vigyáz rád!

De honnan tudhatod (azon kívül, hogy érzed?) Néhány jele annak, hogy az őrzőangyalod vigyáz rád!

Vannak olyan szituációk az életben, amikor csodával határos módon megmenekülünk, vagy olyan események történnek velünk, melyek nem tűnnek racionálisnak, mégis "jót tesznek" velünk. Megnyugodhatunk, ilyenkor valamelyik égi segítőnk, legtöbbször őrző angyalunk védelme óvott meg bennünket. Az is lehetséges, hogy egy megérzés által olyan irányba terel, ahol valamilyen rég áhított, jó dolog vár ránk, vagy épp megment. És bár abban a pillanatban valószínűleg nem is tudatosul bennünk, hogy éppen egy égi segítség "áldozatai" vagyunk, később visszagondolva biztos eszünkbe jutnak a jelek, melyek irányítottak bennünket. No de milyen jelek utalhatnak arra, hogy őrzőangyalunk felettünk tartja védő szárnyait?

1. A különös formájú felhő – mutathatja, hogy az őrzőangyalunk a közelünkben van. Sokunkkal előfordult már, hogy az égre tekintve a felhőkben egy ismerős arc körvonalait véltük felfedezni.

Angyalt fotóztak Szeged egén: ITT.

2. A színek – minden angyal rendelkezik a saját energia minőségére jellemző színnel, és ezzel a színnel üzenhetnek nekünk. Ha egy adott pillanatban bármerre tekintünk, és egy bizonyos színnel találkozunk, minden bizonnyal az angyalok üzenni próbálnak.

pl. Szent Michael arkangyal színe a kék, Metatroné a lila, Rafaellé pedig a zöld.

Ezt üzenik neked az angyalok: ITT.

3. Zúgás a füleinkben – melyet nem tudunk megmagyarázni. Ez által szintén üzenetet kaphatunk, ha eléggé nyitottak vagyunk a befogadására.

4. Egy dallam jár folyamatosan a fejünkben - ilyenkor valószínűség egy spirituális üzenetet próbál átadni számunkra az őrzőangyalunk.

5. Ha csodával határos dolgok történnek velünk – ez akár lehet a balesetből való megmagyarázhatatlan megmenekülés, szinte biztosak lehetünk, hogy ez az angyalok műve volt.

10 dolog, amit neked is tudnod kell az angyalokról: ITT.

6. A lepkék – több kultúra a lepkét a változás és az átalakulás szimbólumának tartja, de sokszor az eltávozott szeretteink is lepkék formájában próbálnak meg kommunikálni velünk.

7. Ha életünk egy nehéz pillanatában arra leszünk figyelmesek, hogy egy madár, vagy egy állat van a közelünkben és úgy tűnik, hogy segíteni szeretne, akkor ugyancsak az őrangyalunk próbál a szárnyai alá venni bennünket.

8. Ha fehér tollakat találunk a földön – a tollat sokáig a tisztaság és az angyalok szimbólumaként tartották számon, minden bizonnyal nem a véletlen műve, és szinte biztosak lehetünk az őrangyalunk jelenlétében.

9. Ha néha egy-egy villanásnyi fényre leszünk figyelmesek a szemünk sarkából, ez is utalhat őrangyalunk jelenlétére.

10. A megérzéseink, miszerint valaki mindig figyel ránk és segít, ha szükséges, szintén nem lehetnek alaptalanok. Ha ez az érzés melegséggel és biztonsággal tölt el bennünket, akkor biztosan az égiek védelmét élvezzük.

És veled fordult-e már elő hasonló? Volt-e már ilyen élményed?

Még több angyalság neked: ITT.

főkép: pixabay