Lótusz

Lótusz

10 dolog, amit neked is tudnod kell az angyalokról

2018. szeptember 09. - Lótusz_blogger

Érdekes tények az Angyalokról.

1.Az angyalok a zsidó, keresztény és muszlim vallásban Istennél alacsonyabb, az embernél magasabb rendű szellemi lények.

2.A jó angyalok Isten üzenetét adják hírül az embereknek, és segítenek nekik. A bukott, gonosz angyalok démonokként ismertek. Maga a Sátán is angyal volt, a fény angyala, de fellázadt Isten ellen, de vesztett és Micháel arkangyal által letaszították a mennyből.

3. A Biblia szerint az angyalok szolgáló szellemi lények, akiket Isten arra teremtett, hogy az ő akaratának engedelmeskedjenek. Az Úr angyalainak feladata: Isten dicsérete és imádata, parancsolatainak végrehajtása, isteni üzenetek továbbítása, hívő emberek szolgálata, különösen a gyermekek képviselete, védelme.

4.Különféle angyalok léteznek. A jó angyalok nem univerzális segítők: hanem különböző életterületeken tudnak segíteni. Van angyal, akinek a segítségét szerelmi ügyeknél kérhetjük, de kérhetjük őket gyógyításban, védelemre, a bőségért, szerencséért, spirituális képességek javulásáért.

5.A katolikus hagyomány szerint kilenc angyali rend létezik, amelyek 3 hierarchiába sorolhatók:

  • I. hierarchia: szeráfok, kerubok, trónusok. Ők állnak Istenhez a legközelebb;
  • II. hierarchia: uralmak, erősségek, hatalmasságok, Ők közvetítenek az első és harmadik hierarchia között.
  • III. hierarchia: a fejedelmségek, arkangyalok (főangyalok) ls őrzőangyalok: a mindennapi élet során segítik az embereket. Ők állnak legközelebb az emberekhez, és ők közvetítik Isten parancsait.

6.Őrangyal: mindenkinek van őrangyala - nem is csak egy, lehet akár 2-3 őrangyalod is. De az őrangyal nincs mindig az ember mellett. Bár érdemes reggel köszönteni őt, és kérni, hogy legyen mindig melletted. Ha veszélyben vagy, félsz és kéred, hogy jöjjön segíteni, azonnal nálad terem. Amikor nincsenek veled, akkor épp együttműködnek más őrangyalokkal vagy akár a magasabb rangú angyalok segítenek.

7. Az Angyalok fényből állnak, és csak azért öltenek emberi(hez hasonló) alakot, hogy könnyebben el tudjuk őket fogadni. Ezért lehetnek nők és férfiak is. Például, a szerelem angyala, Anael inkább női alakot vesz fel hívei előtt, mint ahogy Jophiel, a szépség angyala is, ugyanakkor Raphael és Michael és inkább férfi.

8. Földi értelemben véve, nem lehetnek szerelmesek. Sem egymásba, sem pedig az emberekbe. Azonban minket, egymást és a Teremtőjüket olyan szeretettel szeretik, ami számunkra ismeretlen, olyan magasabbrendű és tiszta az a szeretet, hogy az már szakrális szerelemnek is nevezhető.

9.Ahogyan mi hívhatjuk őket, úgy ők is folyamatosan jeleznek számunkra: többféleképpen is tudtunkra adják, ha valamit nem jól csinálunk, vagy épp terelgetnének bennünket.

Jelek arra, hogy angyal van melletted.

Ha bizonyos szám, akár "ok" nélkül többször is felbukkan az életedben, akkor valószínű, hogy az angyalok jeleznek számodra: Angyali számmisztika.

10.Amikor szükségét érezzük, különböző módokon vehetjük fel az angyalokkal a kapcsolatot. Az első és legfontosabb, teljesen "ingyenes" módszer az ima. Ha imádkozunk és azon keresztül kérjük a segítségüket, biztosan igyekeznek segíteni.

Így kérd egyszerre 26 angyal segítségét.

Ha nem szoktál, vagy nem szeretnél imádkozni, akkor ásványkövekkel is magadhoz hívhatod a Spirituális segítőidet.

 

További bejegyzések a témában:

Melyik napon születtél: ez az angyal vigyáz rád.

Ebben segíthetnek az angyalok.

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016334112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása