Lótusz

Lótusz

Milyen kristállyal kerülhetsz közelebb az Angyalokhoz?

2016. június 13. - Lótusz_blogger

A kristályok lágyan indítják be a szervezetünk energiáit. Használhatjuk a gazdagság bevonzására, vagy épp tanuláshoz, de gyógyításra is. De a kristályokat ahhoz is használhatjuk, hogy az Angyalokkal való kapcsolatunkat elindítsuk, vagy éppen megerősítsük. Az alábbiakban megmutatom, hogy melyik Angyalhoz melyik kristállyal vezet az út.

Ariel arkangyal

Ariel arkangyal a gazdagság, a bátorság, az önbizalom elérésének arkangyala. Arielt a kisállatok gyógyítására és védelmére is kérhetjük. Ariel arkangyalt rózsakvarccal hívhatjuk.

rózsakvarc-anygalka.jpg Rózsakvarc


/A rózsakvarcról, 2016. év kristályáról még ITT olvashatsz./

Chamuel arkangyal

chamuel

Chamuel arkangyal segít a nyugalom elérésében, a hivatásunk megtalálásában, megérzéseink megerősítésében, és empátia növelésében. Chamuelt a zöld fluorittal hívhatjuk.

Gábriel arkangyal

Gábriel arkangyal az "isteni hírnök", aki Jézus születését megjövendölte. Segíthet az írásban, a gyógyító üzenetek megkapásában és a tanításban is. Gábrielhez a citrint használhatjuk.

citrin.jpg Citrin


/A citrinről még ITT és ITT olvashatsz./

Haniel arkangyal

Haniel akkor segít, amikor bizonytalanok vagyunk. Segít az önbecsülésünk megerősítésében. Hanielt a holdkővel hívhatjuk.

Jeremiel arkangyal

Jeremilet akkor hívjuk, amikor szeretnénk az eddig éltünkért hálát adni illetve szeretnénk új életcélt találni. Halott szerettünk elengedésében is segítségünkre lehet. Jeremielhez ametiszttel kerülhetünk közelebb.

ametiszt.jpg Ametiszt


/Az ametisztről még ITT olvashatsz./

Jophiel arkangyal

Jophiel arkangyal a természetjárók, a kirándulók arkangyala. Segít az egészségünk javításában, türelem elérésében. Jophielé a rózsaszín turmalin.

Metatron arkangyal

metatron

Metatron segít a gondolkodásmódunk megvalósításában, önkifejezésünk javulásában, spirituális eszmék megértésében. Metatron arkangyal kritálya a görögdinnye turmalin.

Michael arkangyal

michael

Ha szorongunk, félünk, akkor védelmezőként Michaelt hívjuk. A sugilite nevű marokkő segíthet.

Raguel arkangyal

Ha veszekedés, vagy vita vesz körül, akkor hívjuk Raguelt, aki segít lecsendesíteni. Raguellet az akvamarinnal tudjuk felvenni a kapcsolatot.

Raffael arkangyal

rafael

Raffael gyógyít, megérzéseinket erősíti. Kristálya a smaragd.

Uriel arkangyal

Amikor gazdagságot és bőséget, egy jó ötletet akarunk, kreativitást szeretnénk, akkor hívjuk segítségül Urielt. Az ő kristálya a borostyán.

borostyán.jpg Borotyán


/A borostyánról még ITT olvashatsz./

Zadkiel arkangyal

Tanulásban, a memória javításában, az emlékezőképességünk erősödésében Zadkielt hívhatjuk. Az ő kristálya lapis lazuli.

Angyalokról még ITT olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1916332916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása