Lótusz

Lótusz

Gazdagságot és bőséget bevonzó ásványkövek

2016. június 02. - Lótusz_blogger

Ezeket az ásványköveket viseld, ha gazdag szeretnél lenni!

Egy korábbi bejegyzésben megmutattam, melyik ásványkő ajánlott tanuláshoz, vizsgázáshoz (itt).

Arról is írtam már, hogy gyerekként mely ásványkő segíthet (itt).

A gyógyulásért pedig az alábbi ásványköveket viseljük (itt).

Ma pedig megmutatom, melyik ásványkövek az, amely az anyagi életet segíti, pénzügyi biztonságot teremt és bevonzza életünkbe a gazdagságot.

Ametiszt

Az ametiszt lila színű, áttetsző ásványkő. Az ametisztet a siker kövének is nevezik, mert a gazdagságot és a jólétet szimbolizálja és be is vonzza azt életünkbe. Azon kívül, hogy segít a gazdagság elérésében, elűzi a rossz gondolatokat, és növeli intelligenciánkat. Ez nem is baj, ha új dologba szeretnénk belevágni, vagy üzletet tervezünk. A pénz megfelelő kezeléséhez mindenféleképpen jó, ha intelligencia is párosul. Az ametiszt nyugtató hatással is rendelkezik, a stresszt oldja.

rmekszer_karkoto_ametiszt

 A lila szín Metatron arkangyal színe is, aki a tudásért, az összefüggések felismeréséért és a helyes útirány megtalálásáért felel. Ugyanakkor az ametiszt a torokcsakra "felelőse", a torokcsakra jó működése pedig a kommunikációnkra van hatással.

 

Citrin

rmekszer_karkoto_citrin

A citrin az egyik legerősebb védelmező kő, mely tisztítja auránkat és eltávolítja tőlünk a negatív energiákat. Segít a koncentrációképesség tökéletesítésében, növeli az állóképességet. Hatással megérzéseinkre, erősíti azokat. Méregtelenítő hatással is rendelkezik. Optimistává teszi viselőjét. A siker legjobb mágnese.

 

Ametrin

ametrin

Az ametiszt és a citrin legjobb "párosítása" az ametrin! Az ametrin egy igen ritka ásvány és mind a citrin, mind az ametiszt pozitív hatását erősíti. Védelmező kő, ugyanakkor az anyagi gyarapodásban is segít. Méregtelenít, nyugodttá és kiegyensúlyozottá tesz. Erősíti a kreativitást és az életörömöt. Legfőbb értéke: vonzza a gazdagságot, sikert és szerencsét, de soha nem mások kárára, mivel egyúttal bőkezűségünket is támogatja.

 

Karneol

rmekszer_karkoto_karneol

A karneol egy narancssárgás, barnás színű ásványkő, mely a nevét egy gyümölcsről kapta: a Kornél cseresznyéről. A gazdagság bevonzásában úgy segít, hogy merészséget, magabiztosságot és kezdeményező képességet ad viselőjének. Motiválttá tesz, karrierünk és személyes ügyeinkért való határozott fellépést segíti és a sikerek elérését.

Különös jelentése, ereje abban áll, hogy a szerencsétlenséget, a tüzet távol tartja otthonunktól. Illetve védelmező talizmán.

(Különleges gyógyhatása: "nők köve"-ként tartják számon, mindenféle női problémák esetén is nagyon ajánlatos viselni, vagy talizmánként hordani.)

 

Sólyomszem (a tigrisszem is hasonlóan hat)

sólyomszem

Amint azt a neve is mutatja (szem), segít a dolgok helyes fényben való meglátásában, vagyis a gondolkodásunk összepontosításában, ezzel egy probléma felmerülése esetén segít annak megoldásában. Az olyan munkákkal foglalkozók számára adhat nagy segítséget, akiknek az a feladata, hogy behatóan tanulmányozzanak valamit, mert segít a dolgok mögé látni.

A fent említett ásványkövek nemcsak ékszerként hordhatók, hanem otthonunk gazdagság területén is jó szolgálatot tesznek (pl. marokkőként). A gazdagság-terület a feng shuiban a bejárattól a bal távolabbi sarok. Emellett, ha karrierünket akarjuk beindítani, akkor erősíthetjük a karrier területet (a bejárat felőli oldal, közép), és a hírnév területet (a bejárati oldallal szemben, középen).

A képeken látható gyönyörű ékszereket ITT tudod megvásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416332894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása