Lótusz

Lótusz

Sikeres lesz-e a 2019-es év számodra?

2018. november 28. - Lótusz_blogger

Mi vár rád 2019-ben csillagjegyed szerint?

2019. a sárga disznó éve lesz. Ez egy nagyon különlges év, amely mindenki számára sikert hozhat. A következő, 2019-es év sikeresnek ígérkezik a pénzügyi jólétet és a hosszú távú tervek megvalósítását illetően. Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek?

money-2724241_1280.jpg pixabay


Kos

A Kost 2019-ben erősen befolyásolni fogja a Mars védőbolygója. Ez megerősítheti a Kos negatív tulajdonságait: a bizonyítási vágyat, a makacsságát. Ezért, a siker elérése érdekében, a Kosnak önkritikát  és önfegyelmet kell gyakorlonia. Ha ez sikerül, akkor rengeteg lehetőség vár rá, melyekkel természetesen élni is tud.

Bika

A Bika életét 2019-ben nagymértékben befolyásolni fogja a Merkúr. Ez azt jelenti, hogy a siker eléréséhez világosan emlékeznie kell a célokra, és folyamatosan a célon kell tartania a szemét.

Ikrek

Az Uránusz és a Neptunusz hatalmas hatással lesz az Ikrek életére 2019-ben. Számára ez a boldog változások éve lesz - csak higgyen magában, így mindenben a legjobbat kapja.

Rák

A Jupiter fogja 2019-ben befolyásolni a Rákok életét. A szerencse és a gazdagság bolygója szuperjó dolgokat hoz számára: csak ne térjen el az álmaitól, és megkapja a jól megérdemelt jutalmat.

Oroszlán

Az Oroszlánok életét 2019-ben két bolygó, a Nap és a Szaturnusz fogja befolyásolni. És ez elég nehéz kombináció. Azonban ne féljen, mert sok érdekes esély fog érkezni az életébe, melyet nem hagyhat ki.

Szűz

A Merkúr és a Jupiter változtatásokat hoz a Szűz életébe. A siker elérése érdekében a Szűznek saját magára kell figyelnie, és saját döntéseit kell választani, és nem másokét.

Mérleg

A Vénusz segíteni fog abban, hogy radikálisan jobbá tegye sorsát. Merj és légy boldog 2019-ben!

Skorpió

Az Uránusz és a Jupiter nagyban befolyásolja a Skorpiók életét. Egy nagyon eseménydús év vár rá, amely győzelmet hoz.

Nyilas

A Nap és a Jupiter hatása lesz a legerősebb a Nyilasok életében 2019-ben. A siker elérése érdekében kerülniük kockázatos dolgokat. Csak biztos dologba merjenek belevágni.

Bak

A Mars növelni fogja a Bak kitartását a célok elérésében. És a Vénusz egy kis szerencsét is ad hozzá. Tehát a Bakok hátradőlhetnek és élvezhetik a 2019-es évet.

Vízöntő

A Nap és a Neptunusz hatásaival szemben a Vízöntő vitalitása egy kis lendületet ad. Egyfelől a Vízöntő mindent el akar dobni, és újrakezdeni, másfelől hagyjon mindent úgy, ahogy van. Ez az állapot segít a Vízöntőnek abban, hogy új lehetőségeket találjon.

Halak

A Jupiter és a Vénusz kissé zavart hoz a Halak életében 2019-ben. Mindazonáltal minden könnyedén fog menni és a 2019-es év nagyon sikeres lesz pénzügyileg.

Ez vár rád a Föld Disznő évében - a kínaiak szerint: ITT:

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6616334200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása