Lótusz

Lótusz

Baba Vanga jóslatai 2019-re

2018. december 08. - Lótusz_blogger

3 csillagjegynek szuper dolgokat ígér!

A bolgár vak próféta az alábbi zodiákus jegyeket nevezte meg, amelyekre a 2019-es évben szerencse vár.

Baba Vanga még 1911. január 31-én született, már gyerekként elvesztette szeme világát, cserébe egyedülálló módon látnoki képességekkel ajándékozták meg az égiek.

A 85 éves korában elhunyt asszony már évtizedekkel ezelőtt megmondta, milyen hatalmas pusztítást visz majd végbe az Iszlám Állam világszerte.

Láttam előre a 2001 szeptemberében összeomló világkereskedelmi központok összeomlását, de a globális felmelegedést, vagy Donal Trump megválasztását is.

A fennmaradt jóslatai közül, az alábbiakat "jósolta" 2019-re. A bolgár vak próféta az alábbi zodiákus jegyeket nevezte meg, amelyekre a 2019-es évben szerencse vár.

1.Kos

A csillagjegy képviselői számára az év szerelemmel kezdődik. Nagyon kedvező időszakra számíthatnak - bár a munka során nehézségek merülhetnek fel, de erre nagyon gyorsan megoldást találnak. Képesek lesznek elnyerni a vezetés szimpátiáját, és ezzel jó pénzre számíthatnak.

2.Ikrek

Az Ikrek számára minden vállalkozás sikeres lesz. Ennek a jegynek a képviselői képesek lesznek olyan munkát találni, amelyet élveznek csinálni, ugyanakkor pénzügyileg is hasznot tudnak húzni belőle.

3. Skorpió

Kellemes belső és külső változások várnak. A kemény munka meghozza gyümölcsét, jó pénzt hoz számukra. Ennek a jegynek a képviselői jó szerencsét várhatnak anyagi téren és a munkában, de a szerelemben ajánlott ragaszkodni az arany közepúthoz!

forrás

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4216334212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása