Lótusz

Lótusz

Milyen lelki titkot őriznek a csillagjegyek?

2019. január 17. - Lótusz_blogger

Mi a legféltettebb lelki titkod csillagjegyed szerint?

meditation-2240777__480.jpg pixabay


KOS

A Kos őszinte és sebezhető mint egy gyermek, aki fél az árulástól. A Kos jegy képviselői teljes szívüket odaadják annak, akit szeretik. Éppen ezért, ha valaki elhagyja őket, azt tekinti a legnagyobb árulásnak.

BIKA

A Bika lelkében rejti a jövővel kapcsolatos félelmeit. Számára a stabilitás és a biztonságérzet a legfontosabb, ezért, ha valami bizonytalan az életében, az nagyon aggasztja.

IKREK

Az Ikrek egész életét az igazság és a világban való helyének keresése köti le. Egyrészt élvezi a világban a sokféleséget, másrészt ő is szenved a világ kiszámítahatlanságától.

RÁK

A Rák elmenekül a félelmeitől és a múlt emlékeitől. Ez egy harc önmagával, amelyben sosem győzhet. A Rák számára néhány pillanat lehet megnyugtató, amikor szeretve érzi magát és boldog.

OROSZLÁN

A lelkében az Oroszlán igenis nagyon sérülékeny és kritikus. Számára az a legfájdalmasabb dolog, ha nem ismerik el erényeiket, tetteiket. Legjobban az fáj, ha közeli hozzátartozójuk nem becsüli meg őt.

SZŰZ

A Szűz szintee mindent a szeretetének és érzéseinek szentel. Amikor a Szűz megtalálja az életének "értelmét", teljes mértékben átadja magát az érzésnek. A szerelmi csalódás a legnagyobb érzelmi seb a számára.

MÉRLEG

A Mérleg számára a legnagyobb szenvedés a világban lévő igazságtalanság és szépséghiány, illetve az a tény, hogy nem értik meg őt, vagy nem hallgatják meg. A Mérleg mindenben a harmóniát keresi, mindennek több oldalát látja. A harmónia hiánya a világban depresszióba süllyeszti.

SKORPIÓ

A Skorpió egész életét a belső küzdelemmel éli. Egyrészt finom érzékeli a világot, az érzelmeket, másrészt pedig a hatalmat a vágyakat. A Skorpió több életet is él önmagában.

NYILAS

A Nyilas gyakran nem tudja elfogadni a világ igazságtalanságát, valamint a kudarcokat. Ettől szomorúvá válik. A dolgok lényegét éles elméje felfogja, de annak megértése megakadályozza őt abban, hogy élvezze az életet.

BAK

A szeretet, az gondozás, a lelki melegség vágyát a Bak komoly, céltudatos maszk mögé bújtatja. A Bak nagyon intenzív belső érzelmekkel rendelkezik, de soha nem mutatja meg őket.

VíZÖNTŐ

A Vízöntő gyakran tükörként szolgál mások számára, szonban ő nem látja magát másokban. Emiatt a Vízöntő új benyomásokat hajszol, és kommunikációra törekszik, mert más embereken keresztül érzi az élet teljességét.

HALAK

A Halak attól szenved, hogy senki nem érti őt. Gyakran érzi úgy, hogy mennyire nehéz neki eredményeket elérni. Ritkán talál olyan embert, aki megérti őket. Ezért a Halak önmagukba zárva éli életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7016334254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása