Lótusz

Lótusz

Ezért viseld az év színének ásványát!

2019. február 13. - Lótusz_blogger

Ezért viselj korallt 2019-ben.

Mielőtt belevágunk az új évbe, a divatdiktátorok már néhány szezonnal előre tudják, milyen színek lesznek a leginkább kedveltek - legalábbis szerintük.

A Pantone vállalat 2018 decemberében kihirdette a 2019-es év színét is. A Pantone választottja a "korall" lett.

Szóval, ha divatosak, trendik szerenténk lenni idén, akkor viseljünk korall ékszert!

A 2019-es évet a „Living Coral”, azaz a 16-1546-os szín fogja áthatni. De honnan ez a szín? A „Living Coral” magyarul az „élő korall”.

Szóval az év színe az élő korall lesz – így az ásványok közül is válasszuk minél gyakrabban a korallt. Mit kell tudni a korallról?

A korall halvány-pirosas "állati maradvány" amely az energia, az egyensúly, a vérképzés, a szexualitás, az emésztés ásványa. Jó nyugtató hatással rendelkezik. Gyógyító hatása van a csecsemőmirigyre, a májra, a nyirokrendszerre. Beállítja a koleszterinszintet. Az ásvány agyserkentő hatású.

A Korallt már az régi korok óta ismerik és kedvelik. Testünket feltölti energiával. Segíti a vérképzést, helyreállítja az egyensúlyt a szervezetben. Csökkenti az aggódást, nyugtató hatással van a lélekre. Csökkenti a lázat. Serkenti az emésztést, a máj, és a nyirokrendszer működését. Javítja az emlékezőképességet. A korall gyökércsakrára ható ásvány – energiával tölt fel, elősegíti a vérképzést. Rugalmassá tesz, ugyanakkor segít abban, hogy ne hazudtoljuk meg önmagunkat. Ékszerként akár folyamatosan, hosszú távon is viselhetjük.

Buddhista, keleti gyógyítók szerint a korall kitartó gyakorláshoz ad energiát, fokozza az együttérzést, aktivitást és munkakedvet. A nemtudás és a többi zavaró érzelem ellen is segítő hatással bír, így az ebből készült mala is nagyon erőteljes.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6616334270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása