Lótusz

Lótusz

Erre készülj a márciusi Telihold idején

2019. március 16. - Lótusz_blogger

Aranyszabályok a Telihold energiájának kiaknázására.

full-moon-2055469_1280.jpg pixabay


2019. március 21-án Teliholdat figyelhetünk meg. Az asztrológusok kíváncsi várakozással telve készülnek az eseményre. És mi, laikusok mire számíthatunk a jelenség idején?

Hogyan készüljünk fel a Teliholdra?

Az asztrológusok tanulmányai azt mutatják, hogy a Szuperhold jelentősen befolyásolja az emberek pszichológiai állapotát és jóllétét. Bár a szkeptikusok szerint semmi hatása nincs ránk ennek az égi jelenségnek, még a bűnügyi jelentések és orvosi megfigyelések is mást mondanak: a telihold idején több a bűncselekmény, az emberek fáradtabbak, ingerlékenyebbek.

Hogyan készüljünk fel erre a jelenségre, hogy minimalizáljuk aTelihold negatív hatásait?

  • A Telihold idején érdemes nagyon fegyelmezettnek lennünk, ami a kijelentéseinket illeti. Később örülni fogunk, hogy egy-egy rossz kijelentés miatt nem kell tisztázni magunkat, és megúszunk felesleges konfliktushelyzeteket.
  • Mivel a Telihold generálja a negatív gondolatokat,  érdemes figyelnünk a hangulatunkra. A negatív gondolkodás nemcsak elronthatja a hangulatot, de későbbi kudarcokat is programozhatunk vele. Ne hagyjuk el magunkat. Ezért különösen fontos a pozitív hozzáállás megtartása.
  • A Telihold gyakran a krónikus betegségek súlyosbodásához vezet. Ezért ebben az időszakban érdemes gondoskodni arról, hogy megelőzzük a betegség súlyosbodását.
  • Nem célszerű új projekteket indítani a Telihold ideje alatt, mivel a kudarcuk kockázata magasabb ilyenkor.
  • Az asztrológusok azt is tanácsolják, hogy a halasztható műtéteket és egyéb orvosi beavatkozásokat ütemezzük át egy kedvezőbb időszakra. 
  • Ne tervezzünk fontos tárgyalásokat a Telihold idejére.

A Telihold energiáját azonban a javunkra is fordíthatjuk. A régi, valamilyen oknál fogva  halogatott dolgokra a megoldást megkaphatjuk. Sikeres sz időszak új tervek készítéséhez. A Telihold kreatívvá tesz, művészeti, kreatív tevékenységek végzésére is alkalmas az időszak.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2916334292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása