Lótusz

Lótusz

Böjte Csaba az asztrológiáról

2019. március 27. - Lótusz_blogger

Böjte Csaba az asztrológiáról.

BojteCsabaFotoThalerTamas.jpg wikipedia.hu


Böjte Csaba Erdélyben élő és munkálkodó ferences testvér, aki már több száz gyermeknek lett az "apukája". Amikor beszél, az ember (lánya) újra értelmet talál az életben és néha talán el is szégyenli magát az érzései, a gondolatai miatt. Mert mi is a fontos az életben: az, hogy szeressük Istent és embertársainkat. Mi az, ami utat mutat nehéz helyzetben?

Először is ismernünk kell magunkat:

Önismeretei tesztek

Viszont az önismeret nemcsak a játékos tesztekből alakulhat. Sőt... Mit gondol az asztrológiáról Böjte Csaba?

"Sokan kérdik, hogy mi a véleményem az asztrológiáról?!

Meg kell tanulnod az emberekből a jót kihozni... mert nem a csillagok a bolygók irányítják az emberek viselkedését, hanem te magad! A te mosolygó, szelíd, kedves jóságod jobbá teszi a világot! A te sértődékeny, durva, arrogáns viselkedésed környezetedben élőkből durva, rossz dolgokat hoz felszínre.

Hiszem, hogy megváltozna a világ, ha nem a messzi bolygók állását fürkésznék a jósok, hanem szeretettel arra biztatnának, hogy magunkat és egymást hogyan tehetnénk türelmesebbé, kedvesebbé, ízes, jó kedvű emberekké!! 

Szeretettel, 

Csaba testvér"

Forrás: magnificat.ro

Egyetértesz?

Még több Böjte Csaba: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7516334300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása