Lótusz

Lótusz

4 csillagjegynek meghatározó lehet az április

2019. április 01. - Lótusz_blogger

Ezeknek a csillagjegyeknek fordul a sorsuk áprilisban.

Áprilisban sorsfordító események történhetnek négy csillagjegy számára. Bár egy nyugodt hónapnak indul az április,lesznek olyanok, akik sokáig emlékezni fognak rá. Még akkor is, ha első látásra furcsának és kilátástalannak is tűnik valami, ne add fel, mert a végkifejlet a lehető legjobb lesz számodra. Ha márciusról magaddal hoztál problémát, akkor azt is meg tudod majd oldani...

SZŰZ

Ha javítani szeretnél az életeden, és biztosítani szeretnéd a stabilitást és a jó bevételt, akkor jó, ha áprilisban összekapod magad! Nem lesz hiába való az igyekezeted: amint megteszel egy lépést a változás felé, az élet azonnal felkínálja a lehetőségeket erre. Még akkor is, ha nem akarsz ilyen szép tavaszi hónapban a munkára és üzletre gondolni, mégis tedd meg: ezzel tudod biztosítani a jövőt. Ez a szép időszak szerencsés lesz, de mindedez tőled függ: hogy milyen célt tűzöl ki magad számára. De ami a legfontosabb - a munkán kívül az életed más területein is változások kezdődnek. Ha magányosnak érzed magad, akkor a környezeted megváltoztatásával új, megfelelő emberek lépnek be.

 

BIKA

Az asztrológusok rendkívüli sikerekkel teli áprilist jeleznek a Bika számára. Ez  a hónap alkalmas lesz arra, hogy az életedet elrendezd. A lényeg, hogy használd ki azokat a lehetőségeket, amelyeket az élet felkínál számodra. Ezek a véletlen lehetőség csak számodra lesznek elérhetőek, ragadd meg őket. Képes leszel gyorsan emelkedni magasabb szintre, be tudod biztosítani magad és még szeretteidnek is segíthetsz. Meg kell erőltetned magad: idén áprilisban sodródnod kell az árral és el kell kapnod a fonalat a későbbi jókért.

Az április alkalmas lesz a magánéleted rendezésére is: családalapítás is lehet számodra elérhető cél. Azok számára, akik régóta vágynak gyermekáldásra, sikert érhetnek el.

 

SKORPIÓ

Úgy néz ki, hogy a sikeres időszakod tovább is folytatódni fog. De ehhez néhány dolgot meg kell tenned: az első és legfontosabb dolog az, hogy tagadd meg a kommunikációt azokkal az emberekkel, akik a múltba húznak vissza. Le kell zárni a múltat, el kell engedni, ami fáj és visszahúz. A mérgező embereket, helyzeteket el kell engedned. A második fontos dolog: a munka, munka, munka...  Most nem szabad lazsálni - még akkor se ha a tél lefárasztott és próbálod összekaparni magad... Adj bele mindent! Ha ezt megteszed, elérheted a céljaidat. Ne engedd el magad.

 

KOS

Ebben a hónapban minden a helyére kerül, ami eddig zavaros vlt az életedben. Most minden nagyon közel van hozzád - csak ki kell érte nyújtani a kezedet: bármi is okozott eddig fejfájást számodra: akár nehéz kérdésekre adott válaszok, akár a személyes életed alakulása, akár a nehéz helyzetből való kiút megtalálása. Akkor fogsz helyes döntést hozni, ha rögtön megteszel, ha valamit felkínál az élet, késedelem és habozás nélkül.

Az április olyan mesés szerelmet hozhat számodra, anely annyira tiszta és fenséges, hogy te magad is megdöbbensz rajta. Ez az ember hihetetlenül egy hullámhosszon van veled. rel, aki méltó csodálatra méltó. De a románc kibontakozása tőled is függ: gondolkodj, mielőtt mondasz vagy csinálsz valamit!

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7916334310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása