Lótusz

Lótusz

Ez az életutad!

2019. április 14. - Lótusz_blogger

Csak válassz egy fát!

Van olyan, hogy megállunk és elgondolkodunk: Jó helyen vagyok? Tényleg ezt akartam?

Ilyenkor jól jön valami, ami kibillent, ami elvonatkoztat. Azért is ennyire népszerűek a képtesztek: miközben szórakozunk, végülis egy döntési lehtőséget is kapunk. Ma egy fás képet hoztam, amelyből ki kell választanod egyet - ez fogja megmutatni, mi az életutad.

1.számú fa:

Ezt a fát az erős, bátor és határozott emberek választják, ugyanakkor romantikusok is, nagy szívvel. A kapcsolatokban erős és racionális vagy. Néha  kicsit nehézséget okoz számodra, hogy alkalmazkodj, de ezt könnyedén leküzdheted. Az ellenkező nemhez fűződő viszonyban szelíd vagy, azonban tisztességesebbnek kell lenned, hogy fejleszd és javítsd kapcsolatodat. A családban megbízható és kreatív vagy. Soha nem engeded, hogy a családi problémák befolyásolják erődet, és ha mégis megtörténik ez, nem tart sokáig. Meg kell keresned azokat a partnereket, akik ragyogó és rendkívüli személyiséggel rendelkeznek, hogy fejlődésnek indulhass.

2. számú fa:

Te egy körültekintő, bölcs és kitartó ember vagy. Bár néha figyelmen kívül hagyod más emberek véleményét, de ettől még bízol bennük. Valószínűleg már van egy cél az életben, amely mellett határozottan kiállsz és folytatod az eléréséért folytatott küzdelmet. Közben szükséged van a felelősségérzeted használatára. Az ellenkező nemhez fűződő viszonyodban stabil és ésszerű ember, de az érzelmi kitörésre is hajlamos vagy. Jó és erős ember vagy, akinek hasonlóan megbízható társra van szükséged. Oyanra, aki támogat teveid elérésében.

3. számú fa:

Nagyon kedves és jólelkű ember vagy, aki romantikus és jókinézetű is egyben. Sokat koncentrálsz magadra, és bár meghallgatod mások véleményét, nem biztos, hogy foglalkozol is velük. Kedves vagy, mindig próbálod elkerülni a vitákat és kompromisszumra törekszel. Kapcsolatban egy erős lelki társat keresel, aki védelmez téged. Tele vagy szeretettel és energiával, ami minden negatív érzelmet felold, és békét hoz. Nagyon jó támogatásra számíthatsz a szeretett személytől.

4. számú fa:

Olyan személy vagy, aki az őszinteségre, a rendre törekszik. Szigorú szabályaid vannak az életben. Nem szereted a konfliktusokat, így általában elutasítasz mindent, és mindekit, aki vagy ami konfliktust generál. Egyáltalán nem vagy félénk, jól érzed magad a bőrödben. Szeretsz mindent ami új és szokatlan, de sose felejtsd el a régit. Általában olyan emberekkel lépsz kapcsolatba, akikkel valami komolyat és hosszú távú dolgot lehet építeni, és ennek eredményeképpen jó és tartós kapcsolatod van az emberekkel. A társadban a vezetőt keresed, de ha nem sikerül, akkor egyenlő partnerré válsz, akire nehéz időkben támaszkodhatsz. Erős és karizmatikus személyiséged van.

5. számú fa:

Te egy nagyon érzelmesember vagy, aki könnyen tűzbe jön, de gyorsanel iségsz. A veled való kapcsolat nem mindig sima, gyakran veszekedéssel tarkított. Azonban néha a viták csak erősítik a kapcsolatot. Párként általában nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, és olyan társat választasz, akik képesek a konfliktushelyzeteket megoldani.

Forrás, kép: ezotericblog.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3516334318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása