Lótusz

Lótusz

4 csillagjegy számára a következő 261 nap különlegesen jó lesz!

2019. április 15. - Lótusz_blogger

Április 15-től 4 csillagjegynek tökéletesen alakul a jövője.

A többi zodiákus jegynek sincsoka panaszra, de nekik sokkal több erőfeszítést kell tenniük a szerencse és a siker eléréséhez. Melyek azok a csillagjegyek, amelyek az év további részében sikeresek lesznek? Számukra idén az élet minden területén minden ügyük irigylésre méltó lesz.

Kos

Az asztrológusok szerint a Kos idén rendkívüli sikereket várhat nemcsak a karrierje során, hanem pénzügyi helyzete javításában is. És a pénz olyan mennyiségben jön a Kos számára, hogy nemcsak a szükséges dolgokat vásárolhatja meg, hanem akár ingatlanvásárlást is betervezhet. Az ezen csillagzat alatt született emberek számára a legfőbb tanácsa: amit elkezdtek, abba ne hagyják! Legyenek kitartóak. Igazságérzete is örülhet, mert olyan esemény fog történni, amelyet az élet igazságszolgáltatásának érez. A 2019-es év a Kos számára azt is ígéri, hogy találkozik a lelki társával! Azok a Kosok, akik már szerelmesek, csodálatossá, meghitté és kiegyensúlyozottá tudják tenni a meglévő kapcsolatukat. A Kos fontos szabálya az egyensúly, amely segít a szeretet és a karrier ügyeinek rendben tartásában. A túlzott impulzus veszélyezteti a szerelmi ügyek sikereit!

 

Mérleg

A Mérleg számára az év karrierlehetőséget ígér, ami számára komolyabb helyet foglal el, mint a romantikus kapcsolatok. Az asztrológusok tanácsa, hogy minden helyzetben tartsa meg az önkontrollt. Amifontos, hogy bármibe fog, vigye végig a dolgot. Még ha az anyagi helyzetet nem is változik sokat, a karrier-növekedés kilátása minden bizonnyal kiemellkedő lesz. A Mérleg számára nem ajánlott figyelmen kívül hagyni a kollégák tanácsát és segítségét. Ha jót akar magának, aMérlegnek em szabad visszautasítania semmilyen ajánlatot, legyen az baráti találkozó vagy üzleti esemény. A csillagok nemcsak a karrierjét, de aszerelmi életét is segíti.

 

Ikrek

AzIkrek csillagjegy szülötteinek idén nem kell aggódnia a karrier és a pénzügyi helyzete miatt, mivel ezek a dolgok folyamatosan és zökkenőmentesen fognak haladni életében. Nagyobb figyelmet kell fordítani azonban a személyes kapcsolataira, mivel a csillagok nagy sikert ígérnek az Ikrek számára. Általában nehéz és problémás az Ikrek számára megtalálni azt a partnert, aki megfelelő számára. De a Vénusz ebben az évben megígéri, hogy támogató lesz, és lehetőséget ad arra, hogy az Ikrek megtalálják a megfelelő partnert. A fő feladata, hogy nézzen szét a munkahelyén - talán itt fog felbukkaniszámára az igazi.

 

Skorpió

Ebben az évben a sors megjutalmazza a Skororpiót a munkájáért, a családi kapcsolatok javítására irányuló vágyában. Megkapják a megérdemelt luxust, amire eddig hiába vágytak. Képes lesz olyan mennyiségű anyagi erőforrással rendelkezni, hogy nem kell spórolniuk. A munkahelyi vezetés Skorpiót bátorítással és jutalommal támogatja. A szerelmi ügyekben a Skorpió idén viharos romantikára számíthat, amely meghozza számára a boldogságot. A Skorpiónak nehéz lesz a munkára összpontosítania, de ez nem jár számára negatív következményekkel. Az asztrológusok azt tanácsolják számára, hogy szabadon engedje az érzéseit, és próbálja bizonyítani az új társnak, hogy nagyon fontos számára.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516334320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása