Lótusz

Lótusz

5 csillagjegy, akinek a május jobbra fordítja a sorsát

2019. április 28. - Lótusz_blogger

Borúra derű jön nekik!

Vannak olyan időszakok, amikor bármit is teszünk, valahogy nem akarnak jó irányba fordulni a dolgok. Teszed a dolgod, erőlködsz, szenvedsz.... még többet beleteszel.... és semmi eredmény... Azonban most - talán - a szűk esztendők (hónapok) után ismét bő esztendő (hónap) érkezhet.

5 csillagjegy számára különösen jónak ígérkezik a május. Nézzük, kik ők?

KOS

Ha eddig úgy  érezted, hogy betartottak neked, nem jöttek össze a dolgaid, akkor most itt az idő, hogy fordíts ezen. Most jóidőre búcsút inthetsz a sötét fellegeknek, melyek a fejed felett tornyosultak, és úgy érezheted, hogy a sors kegyeltje vagy. Májusban a szerencse mindig veled lesz, és segít minden törekvésed elérésében. Ha az utóbbi időben nem sikerült javítanod a dolgaidon, akkor most már itt van az ideje, hogy leállj. Te mindent megtettél és most itt az idő, hogy elérd a céljaidat. Adj időt magadnak, és várd az eredményeket.

IKREK

Ahhoz, hogy megszabadulj a rossz szériától, többet kell összpontosítanod a családodra, mert a legtöbb probléma pontosan a szeretteid közötti félreértésből ered. Májusban könnyű szeretni, mert romantikus hangulat vesz körül. Sok örömteli és felejthetetlen programon veszel részt és emléket fogsz begyűjteni. Ha még mindig egyedül vagy, megtalálhatod az életed szerelmét. Akik viszont már párban élnek, sokkal jobban érezhetik magukat egymás társaságában.

SZŰZ

Minden, amire vártál, májusban megérkezik hozzád. Ebben a hónapban hatalmas változásokat fogsz tapasztalni az élet minden területén. És természetesen pozitív változások lesznek ezek. Különösen sokat fog változni a Szűzek személyes élete. Az utóbbi 4  hónapban sok probléma merült fel, de ne aggódj, mert ebben a hónapban minden megoldodik. Könnyen fog majd menni minden.

NYILAS

Minden lassan, de biztosan megtörténik. A változások drasztikusan megváltoztatják az életedet, és az eddigi pechszéria megy a levesbe. Májusban megtörténik az álom, amelyre hosszú hónapok óta, de akár évek óta vártál. Látni fogod, hogy az életed nem olyan szörnyű, mint gondolod. A Nyilas képes lesz sikereket elérni az élet különböző területein, és ezért nem fél kockázatot vállalni. Mindig próbálj ki valami újat!

MÉRLEG

Te leszel a sors kegyeltje leginkább májusban. Megszabadulhatsz a rossz dolgoktól, és elérheted azokat a magasságokat, amelyek még meg sem álmodtál. A Mérlegek szerencsések, mert kevesebb erőfeszítést tesznek, mint mások, mégis sokkal sikeresebbek lesznek. Azért ne pihengess, hanem tartsd a szemed a céljaidon! A május tökéletes hónap lesz számodra, hogy javíts a társadalmi státuszodon. Fontos, hogy ne hagyj ki semmi esélyt, lehetőséget. A szerencse melléd szegül és végig melletted is fog maradni májusban.

A május nemcsak a fenti 5 csilagjegy számára, hanem a többieknek is jó szerencsét, és lehetőségeket tartogat. Hajrá! Használd ki!

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4116334336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása