Lótusz

Lótusz

Akshaya Tritiya: az év csoda-napja

2019. május 06. - Lótusz_blogger

2019-ben május 7. az év legjobb asztrológiai napja.

A bolygóállások hatással vannak ránk, ha akarjuk, ha nem. Vannak olyan napok, amikor jobb, ha szinte fel sem kelünk ,-), de olyan is, amikor alig várjuk a napot, előző este már szinte aludni sem tudunk, úgy izgulunk, mint egy kisgyermek karácsony előtt.

A mostani, hiper-szuper bolygóállás során a Nap és a Hold a lehető legerősebb pozíciókba lépnek, és közben a Vénusz is a lehető legjobb helyzetben van.

Ezen a napon érdemes új és fontos dolgokba kezdeni, mert ezek a dolgok maradandóan és kiválóan fognak alakulni az életünkben.

Ezt napot a hinduk Akshaya Tritiya napjának nevezik, és ezen a napon tradicionálisan aranyat ajándékoznak az emberek egymásnak Indiában.

A szokás eredete: Kuvéra (Kuvéra a gazdagság istene és a félistenek kincstárnoka. Ő felügyeli a világ vagyonát, az aranyat, az ezüstöt, a drágaköveket, a gyönygöket stb...) ezen a napon vált az Istenek kincstárnokává. Kuvéra áldást kap Visnutól és Laksmitól a szerencse Istennőjétől, de Shivától is.

Ezen a napon ünneplik Indiában Visnu hatodik inkarnációjának születésnapját, Parasurámét, aki nem más, mint a Vénusz bolygó Istene; illetve ezen a napon szállott alá a Gangesz Istennője is a földre, a mennyei tejút folytatódásaként.

Ezen a napon született Annapurna Dévi, az ételek, és főként a rizs Istennője, róla nevezték el Nepál egyik 8 ezer méteres hegyláncát, és Ganésha ezen a napon kezdte el leírni a Mahabháratát, Vyászadév diktálásában.

A Védák szerint a teremtésnek különböző szakaszai vannak: Arany-, Ezüst-, Réz- és Vas kor. Most a Vas korban vagyunk, de az Akshaya Tritiya napján kezdődött el előzőleg a Réz kor, ezért is különleges ez a nap.

Ezért is van az, hogy amit ezen a napon kezdünk el az biztos, hogy sikeres lesz, és rendkívül gyors lefolyású. Tehát legyen az bármi, amit most elkezdünk, az ezer százalék, hogy sikerülni fog!

  • 14 óra 54 perctől a 15 óra 11 percig tartó időszakban stabil dolgokba jó belekezdeni, olyanokba, amit hosszan és tartósan szeretnénk csinálni. 
  • Ha viszont valami nagy durranásra készülünk, amihez pörgés és energia kell, viszont ezt a tempót csak időszakosan szeretnénk tolni, akkor reggel 9 óra 48 perctől a 11 óra 14 percig tartó időintervallum energiáját használjuk ki!
  • Ha ezen a napon vásárolsz aranyat, akkor növelheted a jóléted, megvásárolhatod a gazdagságod alapját.

Amit még tudni kell: arra figyelj, hogy 48 percen belül csak 1 új dologba kezdj bele!

https://www.youtube.com/watch?v=IT_ibSD7VkQ

Hamarosan jön az év 2. tízmilliószoros napja:

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/10/24/ezek-lesznek-a-tizmillioszoros-napok-2019-ben/

Bhaktikutir.hu nyomán.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7616334340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása