Lótusz

Lótusz

Mi vár rád a pünkösdi hétvégén?

2019. június 06. - Lótusz_blogger

Az Angyalok megsúgják.

Pünkösd a Húsvétot követő ötvenedik nap, mozgó ünnep, neve a görög pentekosztész "ötvenedik" szóból származik. Eredetileg zsidó ünnep volt, amikor a befejezett aratást, majd a Sinai-hegyi törvényhozást ünnepelték.

A keresztények Pünkösdkor azt ünneplik, hogy Krisztus menny bemenetele után, az 50- napon az apostolok összegyűltek, majd hatalmas szélvihar támadt és a Szentlélek a lángnyelvek alakjában leszállt a tanítványokra. Ekkor Péter prédikálni kezdett - ez volt az Egyház születésnapja.

Akkor lássuk: milyen üzenetet tartogatnak számunkra az Angyalok?

Nézd a három kártyát és válaszd ki, melyik súg neked?

... sikerült kiválasztani a kedvenced? Akkor lássuk, mi vár rád, mire kell odafigyelned a következő napokban?

Az első kártya - és jelentése

"Ebben a helyzetben a meggyőződésed szerint kell cselekedned, még ha mások nem is értenek veled egyet. Én megvédelek a sérüléstől, és mutatom az utat, hogy a fény szetetetteljes harcosa lehess. Az elveid védelmére kelvén példaképpé válsz a többiek számára. Ez a szellemi tanítás fontos formája, hogy végül mások is kiálljanak a saját elveik mellett."

Ariel nevének jelentése 'Isten oroszlánja', ami jellemző név: bátor, merész, összpontosított, és elegáns a mozgása. Ha oroszlánokat látunk, valószínűleg ő látogatott meg bennünket. Forduljunk hozzá, ha az önbizalmunkat és a bátorságunkat szeretnénk erősíteni.

 

A második kártya - és jelentése:

"Most különösen fogékony vagy az energiákra és az érzelmekre. Becsüld meg magadat és az érzéseidet."

„Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki "túlságosan érzékeny". Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról. Fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis időt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik. Képzeld el, hogy gyönyörű, kékesfehér fénybe burkollak. Ettől minden alacsonyrendű energia szertefoszlik, és szeretetté alakul. És ez a fény segít megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól.”

Hániel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt. Forduljunk hozzá, ha bizonytalanok vagyunk magunkban, vagy bánt valami. Hániel erősíti az önbecsülésünket, hogy meglássuk, mennyire csodásak vagyunk.

 

A harmadik kártya és jelentése:

"Ezoterikus ismeretek és jelképek révén segítek megérteni a szellemi igazságokat."

„Ahogy egyre feljebbről tekintesz az életre, szellemi megértésed is magasabb szintre emelkedik. Gondolkodásod legyen nyitott, és engedd el a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj oda a jelekre: a háromszor vagy többször előforduló információkra. Figyeld meg a fizikai látványokban és pszichikus képekben jelentkező mértani alakzatokat. Tudd, hogy növekvő tudatosságod megváltoztathatja a kapcsolataidat és a karrieredet érintő céljaidat. Én végigkalauzollak e változásokon, hogy az életed tükrözze a benső átélésedet.”

Raziel az arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így abban tud segíteni, hogy megértsük az olyan eszméket, amelyek meghaladják az emberi logikát. Kitágítja és erőpróbára készteti a hétköznapi gondolkodást, de úgy, hogy végső soron gyógyító hatása legyen. Ha mélyenszántó szellemi megértésre áhítozunk, kérjük meg Razielt, hogy látogasson meg bennünket az álmainkban. Osztálytermekbe vezet majd el, és segít meglelni az igazságokat és a titkokat. Ébredés után talán nem teljesen emlékezünk majd a tanításaira, vagy nem egészen értjük, de a tudás immár véglegesen beivódott a tudatalattinkba, ahonnan nap mint nap vezetni fogja lépteinket.

További angyali cikkeket Itt találsz:

 

Forrás: Doreen Virtue kártya

Képek: saját

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1416334358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása