Lótusz

Lótusz

Ez a csillagjegy az ördög ügyvédje

2019. június 10. - Lótusz_blogger

A Mérleg lehet az ördög ügyvédje.

Minden csillagjegynek van totemállata. A Mérleg totemállata a méh, amely a szorgalom és az intelligencia jelképe.

A Mérlegek egyfajta védőhálóként szolgálnak mások számára. Az emberek a problémáikkal és aggodalmaikkal jönnek hozzájuk. A Mérleg kész arra, hogy megmutassa a részvétét és a nehéz pillanatokban támogatást nyújtson, megértve a probléma lényegét, és ha nem is oldja meg azt, legalább meghallgatja és gyakorlati tanácsokat ad a megoldáshoz.

A Mérlegek megpróbálják elsimítani a konfliktusokat. Nem szeretik, ha az ütköző felek megpróbálják őket kellemetlen helyzetbe hozni. A Mérlegek nem állnak senkinek a pártjára, mindig megpróbálnak semlegesek maradni. Éppen ezért nevezik őket gyakran az Ördög ügyvédének. Mindazonáltal a semleges álláspontból mindig próbálják a harcoló felek álláspontját közelíteni egymáshoz, igyekeznek mindig olyan kompromisszumot találni, amely mindenki számára megfelelő.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/01/03/angyal-vagy-ordog-bujik-meg-benned-csillagjegyed-szerint/

Báj

A Mérleg jegyben született embereket egyszerűen nem lehet nem szeretni, mert bájosak és jó kisugárzásúak. Ha szeretettel és tisztelettel bánnak velük, akkor a Mérlegek készen állnak arra, hogy pozitív érzelmeket sugározzanak mások felé és megosszák velük varázsukat.

A Mérleg nem rossz pszichológus, minden finom jelet képes olvasni: meglátja mások érzelmeit és érzéseit. A Mérlegnek nem tetszenek a titkolózó és ravasz embereknek. Csak azokkal szimpatizálnak, akikben, mint egy nyitott könyvben - olvashatnak. Nem bírják a dacos viselkedést. Úgy vélik, hogy a másik belső világának szépnek kell lennie.

A Mérlegek egyedülállóan képesek érezni a másik embert, de, mivel nehezen tudják bárki kérését elutasítani, gyakran nehéz helyzetben találják magukat. Ők hajlandóak feláldozni az idejüket, hogy megoldják más emberek problémáit, és gyakran nem tudják kiszámítani a saját erejüket, túlvállalják magukat. A Mérleg mindenkin szeretne segíteni, és csak egy idő múlva jön rá, hogy mindez irreális vállalás.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/03/17/ez-az-5-csillagjegy-a-legfuggetlenebb/

Érzékenység

A Mérleg finoman rá tud hangolódni másokra. Könnyen szerez barátokat, van is néhány legjobb barátja. A Mérlegek nem szeretnek konfliktusba kerülni, de ha ez megtörténik, akkor megpróbálnak olyan helyzetbe kerülni, hogy mielőbb kikerüljenek belőle.

A Mérlegek szeretnek nagy  lángot és füstöt csinálni, de haraguk szalmaláng. Gyorsan elfelejtik a konfliktusokat. Magukat is hibáztathatják és bocsánatot kérnek ellenfelüktől.

Romantika

A szerelemben a Mérleg nagyon óvatos. Első pillantásra nem képes beleszeretni senkibe, először meg kell felelnie az illetőnek az imádás tárgyának. Azonban, ha végül beleszeret valakibe, az egész szívével teszi - és aki egyszer bekerül a szívéve, az örökre ott lesz. Szerettei számára a Mérleg készen áll mindenre, előre látja az összes vágyát családtagjainak. Nem szereti a rövid kapcsolatokat, jobban szereti, ha valakire hosszú éveken át számíthat. Nem adja könnyen a szívét, de ha egyszer megnyílt feléd, megbízhatsz benne.

A Mérlegek nagyon barátságosak, igényük van a folyamatos kommunikációra. Nagyon fejlett diplomáciai érzékük van. Megtalálják a kiutat minden, még a legnehezebb helyzetből is. A Mérleg élénken fejlett kreativitási és vezetői tulajdonságokkal rendelkezik. A banális dolgokat nem szeretik. Sikeres karriert futhatnak be a show-busness területén. A Mérlegek szinte minden cégnél megtalálhatóak. Néha azért egy kis időre van szükségük ahhoz is, hogy egy sarokban egyedül lehessenek.

Szépség - kívül és belül is

A Mérleg a Vénusz védelme alatt áll, aki a szeretet és a szépség istennője -  így a szépséget szinte mindenben meglátja, ami körülveszi őt, és azokban az emberekben is, akikkel kommunikál.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/09/22/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-merleg/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316334360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása