Lótusz

Lótusz

Vizes szerelmi horoszkóp 2019 nyarára

2019. június 12. - Lótusz_blogger

Ez vár a vizes csillagjegyekre nyáron.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/06/11/szerelmi-horoszkop-2019-nyar/

A Vízjegyű csillagjegyek: Rák, Skorpió, Halak. Mi vár rájuk idén nyáron? Mutatom:

RÁK - élvezetes nyár

A 2019 nyara nem fog úgy indulni a Rák számára, ahogy azt remélte, különösen akkor, ha a szakmai életéről van szó. A munkával kapcsolatban csalódott lesz, mert nem látja előre a projektjeinek kimenetelét, pedig azt remélte. A nyaralás előtt viszont teljesen felvillanyozódik, és vakációt is tökéletesen élvezni fogja (kivéve a néha-néha felbukkanó őrlődéstől). Végtére is, a Rák kedvenc évszaka a nyár - szégyen lenne, ha nem élvezné minden percét. A családjával való nyaralás pontosan az, amire szüksége van. Ha szingli, akkor jó eséllyel találkozhat valakivel, akivel nagyon összeillik!

Az asztrológus tanácsa a Rák számára erre nyárra: az emberek megpróbálhatnak lehúzni, de, te, kedves Rák ne hagyd ezt, emelt fővel járj.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/01/03/angyal-vagy-ordog-bujik-meg-benned-csillagjegyed-szerint/

SKORPIÓ - Feszült nyár

A nyárra való felkészülés egy kicsit feszültté tett és fárasztó is volt számodra, és sajnos a 2019-es nyár sem lesz másmimlyen. A gondolataid messze járnak, és nehézségekbe ütközik, hogy egyszerre koncentráld energiáidat egy dologra. A szokásos napi rutinból való kikapcsolás kihívást jelent számodra: nehezen tudsz pihenni és lazítani. Ha kapcsolatban élsz, a következő időben nagyon tudsz majd a párodra támaszkodni, mindenben segíteni fog neked. Nyáron megpróbálsz majd közelebb kerülni a szerelmedhez, a családodhoz és a barátaidhoz.

Az asztrológus tanácsa a Skorpió számára idén nyárra: élvezd a nyári hónapokat, és ne sajnálj semmit!

HALAK - nyugodt nyár

A nyár lassan indulhat mind a szerelem, mind a munka területén, de a Jupiter segít új ajtókat és lehetőségeket nyitni számodra. Drága Halak, koncentrálj magadra, figyelj arra, hogy boldog legyél ezen a nyáron, és helyezd magad minden elé. Az emberek idén nyáron ellenállhatatlannak fognak találni téged, bárhová lépsz be, minden szem rád fog szegeződni. A szenvedélyben és érzékiségben fogsz lubickolni, amely felpezsdíti a kapcsolatodat. Ha egyedülálló vagy, a nyár nem lesz a legjobb időszak arra, hogy az igazit megtaláld, de attól még szórakozni szabad :)

Az asztrológus tanácsa a Halaknak a nyárra: élvezd a felhőtlen szórakozást, azonban használd az időd egy részét arra, hogy az önéletrajzod kikupáld.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/06/11/szerelmi-horoszkop-2019-nyar/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2816334364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása