Lótusz

Lótusz

Így tudsz legjobban kikapcsolni csillagjegyed szerint - tűzjegyűek

2019. június 21. - Lótusz_blogger

Kos, Oroszlán, Nyilas és a pihenés.

Itt a nyár, a pihenés, túrázás, feltöltődés ideje. A család útnak indul, de nem minden családtag örül a közös programoknak, főleg akkor, ha nem azonos csillagjegyűek, és más-mást jelent számukra a kikapcsolódás. Azért, hogy mindenkinek a kedvében tudjunk járni egy eseménynél, mutatom, ki mit szeret csinálni, mi jelent számára pihenést-felüdülést.

Kos

Imádja, ha a szabadban lehet. Nem szeret unatkozni, és nem tudja elviselni a monotonitást. A többiekhez képest a Kos intenzívnek és néha már-már hiperaktívnak tűnik. A Kos szereti a mozgást, bármit, bárhol, bármikor. Társát is arra motiválja, hogy kimozduljanak, akár a természetbe, vagy egy kis utazásra. Örömmel vesz részt aktív sportolásban, akár versenyszerűen is, és mindig nagy izgalommal próbál ki valami újdonságot.

Oroszlán

Az Oroszlánok a szép, fényűző, gazdag és színes nyaralást kedvelik. A zodiákus jegy képviselői szeretnek érdekes, elit rendezvényekre, estekre járni, csak azért, hogy a legszebb ruhájukat felvehessék, amelyben mindenkit lenyűgöznek. Elvárása szerint az asztalon lévő ételnek finomnak kell lennie, és a bornak, melyet felszolgálnak hozzá megfelelően különlegesnek kell lennie. Az oroszlánok sokat tudnak a jó pihenésről, nem fukar. A zodiákus jelek képviselői tudják, hogyan kell luxus körülmények között, a legnagyobb kényelemben szórakozni és pihenni.

Nyilas

A Nyilasok a kaland, az utazás és nagy beszélgetések szerelmesei. A Nyilas érdekes emberek társaságában szeret pihenni-töltődni, olyanokkal, akikkel a legkülönbözőbb, felettébb sem hétköznapi témákról lehet beszélgetni. Ennek az állatövi jegynek a képviselői időről időre pihenésre szorulnak - el kell távolodniuk a rutintól, a megszokott életmódjuktól. Szeretnek elvonulni a természetbe. A legtöbb Nyilasnak saját hobbija van, amely vagy a természettel, vagy a sporttal áll kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316334374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása