Lótusz

Lótusz

Így tudsz legjobban kikapcsolni csillagjegyed szerint - vízjegyűek

2019. június 22. - Lótusz_blogger

Így relaxál a Rák, Halak és Skorpió.

A vizes jegyek: Halak, Skorpió, Rák érzelmesek, érzékenyek, barátságosak. Hogyan szeretnek nyaralni-kikapcsolódni?

Rák

Őt tartják a legcsaládcentrikusabb jegynek, éppen ezért nem meglepő, ha ő a nyugodt, biztonságos érzést tartja elsődleges szempontnak a relaxáció során. Nem váltogatják pl. a kedvenc nyaralási célpontjukat, szeretnek mindig ugyanoda visszamenni - oda, ahol egyszer már jól érezték magukat. A Rákok nagyon érzelmesek-érzékenyek, szeretnek beszélgetni. Nyaralást, hosszabb együttlétet csak olyannal terveznek, akiben 100 % -ig megbíznak. Szeretik az olyan helyeket, amelyek kellemesek-kényelmesek, békések. Számára egy jó lelkizős beszélgetés felér egy wellnessel. A Rák számára az  otthona (is) a pihenés, a relaxálás középpontja, ahol szívesen látja barátait. A vendéglátás számára nem teher, inkább egy jó móka.

Skorpió

A Skorpiók csodálatos és titokzatos személyiségek. Tudják, hogyan kell feltöltődni társaságban, és nagyszerű időt töltenek barátaikkal. Sok Skorpió aktív kikapcsolódási formákat választ: extrém sportokat, szerencsejátékot vagy éppen egzotikus helyeket. A Skorpió a fényes, izgalmas helyek szerelmese. Nem félnek semmi újtól, és örülnek, hogy különböző érzéseket tapasztalhatnak meg. De nem túl gyakran engedik meg maguknak a luxust. Viszont kedvelik a nyugodt, visszafogott nyaralást is.

Halak

A Halak imádják a romantikát. A zodiákus jegy képviselői szeretik a természetet, a romantikát, de a luxust sem vetik meg. Ha nyaralni megy, a Halak nem spórol. Nagylelkűek magukkal és szeretteikkel. Ennek a zodiákus jegynek a képviselői az olyan pihenési formát kedvelik, ahol összeegyeztethető a magányos, világtól elbújás és a nagy baráti társaság is. A Halak vízjegyű lévén a hegyek és a tenger között ingázik, de persze a szíve a tengerhez húzza. A vízparton is szeretnek akár egyedül üldögélni, akár lelkizős beszélgetést folytatni szerettükkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7516334376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása