Lótusz

Lótusz

Tartsd otthon ezeket a tárgyakat és szerencsés leszel!

2019. augusztus 28. - Lótusz_blogger

Az életben nem elég, ha tehetséges vagy és gőzerővel hajtasz céljai eléréséért. Fontos, hogy a szerencse is a Te oldaladon álljon és segítsen! Ahhoz,hogy bevonzd életedbe a szerencsét, legyen tiszta és rendezett az otthonod: ne halmozz fel felesleges dolgokat, vagy épp olyan kacatokat, amelyekre nincs szükséged/nem is igazán tetszenek. Ajándékozd el őket, add el a bolhapiacon. Tisztítsd meg az életterületed, hogy a szerencse be akarjon lépni hozzád!

És milyen tárgyakat tarts (és használj) az otthonodban, amivel magadhoz édesgetheted a szerencsét? Elárulom…

A tisztítás az egyik legfontosabb dolog. Ezért legyen otthon nálad és gyakran használd a

  1. SZÉLCSENGŐ-t!

A szélcsengő egyfajta rezgést ad ki, és amellett, hogy szép a hangja, tisztít és segít bevonzani a jó energiákat otthonunkba.

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/07/20/a-szelcsengo-az-otthonod-hangja/

  1. FÜSTÖLŐ

Már szinte bármilyen árfekvésben és kivitelben találhatsz füstölőket az üzletekben vagy épp online. Amelyeket már régóta használnak és nem véletlenül: zsálya, mirtusz, rózsa, fahéj…

A füstölők pozitív hatásairól olvass tovább:

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/06/27/fustolozz-a-gazdagsagert-es-szerelemert/

  1. FEHÉR GYERTYA

Egy szál gyertya máris meghittebbé teszi a hangulatot. A fehér gyertya tisztít, és pl. ima, meditáció közben is segít. Az Angyalok is kedvelik.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/10/11/valassz-egy-gyertyat-elmondom-mire-vagysz-titokban/

  1. ANGYALKA

Manapság egyre többen hisznek abban, hogy Angyalok vesznek bennünket körül, akik segítenek, védelmeznek bennünket. Ha tiszteled, szereted őket, néha elrebegsz egy-két fohászt nekik, akkor ők biztosan amennyire tudnak segítenek (leginkább akkor „avatkoznak” az életedbe, ha kéred őket).

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/05/28/ki-az-orangyalod-szuletesnapod-alapjan/

  1. ELEFÁNT

Sokan kedvelik az elefántokat. Kedves, jóravaló állatok, akik amennyire erősek épp annyira szelídek is. Ők a Feng shuiban, de az indiai mitológia szerint is a gazdagság, az anyagi biztonság jelképei. Ezeket az energiákat vonzzák magukhoz.

  1. TEKNŐS

Maradjunk a házi kedvenceknél. A teknős akár élőről, akár egy szoborról van szó, az egészség, a hosszú élet megtestesítője. Ő az általános szerencse szimbóluma.

  1. ARANYHAL

Szerencsés vagy, ha otthon az akváriumodban aranyhalakat tartasz. A kínai tradíció szerint 8 aranyszínű és egy fekete színű hal az ideális a szerencse és gazdagság bevonzására. Ezt nem cáfolhatom. Az én véleményem az, ha az akvárium tiszta, rendezett, a halak (minél színesebb, annál jobb) jól érzik benne magukat, akkor azzal jót vonzunk az életünkbe.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/02/20/ez-a-te-szerencsehozo-targyad-csillagjegyed-szerint/

  1. DELFIN

A szerencsére nemcsak anyagi téren van szükségünk. A magánélet, párkapcsolat, család, éppúgy fontos (ha nem fontosabb), mint a karrier és a pénzügyek. A harmonikus, szeretettel teli, önfeledt kapcsolatot delfinnel vonzhatjuk be életünkbe (kép, vagy egy kis szobrocska segíthet).

Te betáraztál-e már ezekből a tárgyakból az otthonodban?

Szerencsés napot kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4916334402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása