Lótusz

Lótusz

Az igazira vágysz? Akkor hívd magadhoz!

2019. augusztus 29. - Lótusz_blogger

Csak a belső hívójel számít:  így működik valójában a vonzás törvénye

Egyedül vagy és azt gondolod, hogy ez már így is marad? Nem fog tetszeni, amit most leírok... de: TE TEHETSZ RÓLA!

Na persze nem úgy, ahogy a környezeted néha degradálva rád szól, hogy:

  • Miért nem öltözöl nőiesebben?
  • Miért nem jársz szórakozni?
  • Ha ilyen nagy a szád, majd nem kellesz senkinek!
  • Picit már megöregedtél, mit szeretnél?
  • Ne legyél már ilyen visszahúzódó…

Hogy miért is értek egyet azzal, hogy mi magunk tehetünk arról, ha egyedül vagyunk? Mindezt mindjárt bizonyítom – Müller Péter szösszenetével (forrás: life.hu):

„Bensőd megváltozása titkos hívójeleket küld a világba, s akinek szól, veszi. Ezt hívják a lelkek titkos összekötöttségének.

Gyakran nem tudjuk, hogy ami kívülről érkezik, azt mi hívtuk be. Valami rejtett erőtér megváltozik bennünk, beérik valami gondolat, vagy érzés, lehullik rólunk a gátlás és a félelem, és egyszerre adni kezdünk egy más hullámhosszon. Aki rá van hangolva, az veszi is. Nőknél gyakran tapasztaltam hosszú életem során, hogy elszánja magát valaki egy magányos életre, s azt is éli. Egyedül él, egyedül is akar maradni, és nem veszi észre, amikor elege lesz ebből. Ez ugyanis nem tudatos pillanat. Ő már csak azt veszi észre, amikor felbukkan az életében valaki. Anyám ezt a folyamatot tudatosan és látványosan tudta működtetni. Hívójeleket adott a világba, s egyszer csak felbukkan körülötte egy férfi. Meg se lepődött.

„Ne félj - mondta -, én sohasem maradok egyedül. Mert nem akarok egyedül élni." Azt is mondta: „Találok, mert keresek"."

Ha te  is szeretnél párra lelni, megtalálni a hozzád illőt, akkor kapcsold be a belső hívójeled!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3016334404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása