Lótusz

Lótusz

Ez a 3 legellentmondásosabb csillagjegy

2019. szeptember 18. - Lótusz_blogger

Köztük vagy?

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek még saját magukhoz sem tudnak következetesek lenni. Vagy éppen egyik pillanatban ezt, majd két pillanat múlva épp az ellenkezőjét gondolják. Melyek ezek a csillagjegyek?

1.IKREK

Az Ikrek jegy már a nevéből is kiindulva, egy rendkívül kettős jegy. Okos és nagyon jó a beszélőkéje, imád kommunikálni. Éppen ezért történhet meg az, hogy amit még az előző napon jónak tartott, másnap már nem tetszik neki. Ez nem undokságból van, hanem mert nagyon intelligens, átlátja a dolgokat, és át is értékeli.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/05/26/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-ikrek/

2.MÉRLEG

A Mérleg egy nagyon romantikus, szerelmes típus, aki mindig az egyensúly kialakítására, illetve annak megtartására törekszik. Azonban, sajnos, gyakran a párkapcsolatban is a bizonytalansága hűtlenséget szül. Ritkán érzi azt, hogy megérkezett, ezért is képes egyik napról a másikra hátat fordítani a másiknak.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/09/22/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-merleg/

3.HALAK

A Halak is egy kettős jellegű csillagjegy, amely rendkívül instabil. Ők egy-egy ígérettel jutnak át a nehézségeken. Szépen tudnak beszélni, megnyugtató dolgokat tudnak mondani, azonban, amikor lépni kell, vagy kiállni melletted, akkor nem számíthatsz rájuk. Viszont az önmenedzselük tanítani-való lenne.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/02/26/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-halak/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216334416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása