Lótusz

Lótusz

3 csillagjegy, amely egyedül maradhat

2019. szeptember 24. - Lótusz_blogger

Ez a 3 csillagjegy nőként egyedül maradhat.

Vannak olyan csillagjegyű nők, akik imádnak kapcsolatban lenni, sőt, el sem tudják képzelni, hogy egyedül maradjanak. Azonban van néhány olyan csillagjegy, amelyik eléggé önálló is az egyedülléthez, illetve a vielkedése, elvárásai elriasztják a jelentkezőket.

3 olyan csillagjegy van, amelyik nőként inkább az egyedüllétet választja, ahelyett, hogy belemenne egy olyan kapcsolatba, amelyet nem tart 100%-osnak. Melyek ezek?

SKORPIÓ

A Skorpió nő magabiztos, okos, és nagyon vonzó a titokzatossága a férfiak szemében. Azonban a Skorpió nő túlságosan magasra teszi a lécet, amelyet nagyon kevés férfi tud megugorni. A kezdeti próbálkozások után emiatt a Skorpió inkább arra az elhatározásra jut, hogy jobb egyedül, mint valakivel, aki nem tökéletes számára. És mire áhítozik egy Skorpió nő? Olyan férfit szeretne maga mellett tudni, aki férfias, jó munkája vagy, megteremti számára az anyagi biztonságot, és az ágyban is tud újat mutatni számára.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/05/20/ok-a-legszebbek-a-csillagjegyek-kozott/

VíZÖNTŐ

A Vízöntő nő általában hamar beadja a derekát, férjhez megy, gyereket szül. Minden otthoni feladatot tökéletesen ellát, tud csábítani, és nagyon szuperül neveli a csemetéket. De! Mivel ő a szabadság mintaképe, imádja, ha nincsenek kötöttségei, az is lehet, hogy, ha korán nem találja meg párját, akkor sosem fog férjhez menni. De ő a szingli állapotot is tökéletesen élvezni tudja, kihasználja. Mindig vannak barátai, akivel vidáman, magsröptű beszélgetéssel el tudja ütni az időt.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/01/17/milyen-lelki-titkot-oriznek-a-csillagjegyek/

NYILAS

A Nyilas nőt zsenge korában körülzsongják a férfiak. Megszédíti őket a Nyilas nő szépsége és felszabadultsága. Ekkor a nő még nem érzi, hogy veszíteni fog vonzerejéből. És valójában nem is, de a férfirajongók kikopnak mellőle. Azonban a Nyilas nő ettől nem vágja fel az ereit: tökéletesen megvan egyedül is, jól érzi magát a saját társaságában.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/09/02/ez-a-7-legkarizmatikusabb-csillagjegy/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5816334424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása