Lótusz

Lótusz

Válassz egy mandalát, elárulja mi vár rád 2020-ban

2019. október 27. - Lótusz_blogger

2020. a Patkány éve lesz a kínai horoszkóp szerint. Erről hamarosan olvashatsz. A számmisztika is segít a 2020. évben eligazodni. Azonban ma még egy ennél is személyesebb dolgot osztok meg veletek.

Az alábbi képen 25 mandalát találsz. Néhány másodperces összpontosítás után válaszd ki azt, ami leginkább vonz. Ez a mandala megmutatja, hogy mi vár rád 2020-ban.

 

Megvan? Akkor görgess ahhoz a számhoz, melyet a kedvenc mandalád mellett találsz.

1. A 2020-as év különleges lesz számodra. Az élénk színű mandalát választottad, ami kreativitásodról árulkodik. Felfedezések és eredmények vannak kilátásban. Higgy magadban, és meghódíthatsz új magasságokat. Te biztosan sikeres leszel!

2. A 2020-as évben minden álmod valóra válhat. Higgy a csodákban, és igyekezz elérni az álmaidat. Az év pozitív és jó rezgésekkel lesz tele. Álmodd az életed és éld az álmod!

3. A 2020-as boldogságot ígér számodra. A boldogság kopogtat az ajtódon. Ne félj: az új évben sok öröm vár rád. Ne félj, inkább oszd meg a boldogságod másokkal, biztos jó társaságod lesz az egész következő évben.

4. A 2020-as év ünnepi lesz számodra. Az életben mindig van idő és hely a relaxálásra. Az elkövetkező évben több is lesz számodra, aminek örülni fogsz. Szórakozz jól a barátaiddal és családoddal. Hagyd el a gondjaidat, és csak élvezd a pillanat örömét.

5. A 2020-as év békés lesz a számodra. A hiúság és a bizonytalanság eltűnik a 2016-os év utolsó csillagszóróival. Csendes, nyugodt téli reggelek várnak rád. A nyugalom fog kísérni egész évben.

6. A 2020-as év, a siker éve lesz számodra. De csak akkor, ha elkapod a szerencsédet, és el nem engeded. Lovagold meg és ne utasíts vissza semmilyen lehetőséget. Ne fukarkodj a jó szóval a szeretteit irányába, akik utadat kísérik.

7. A 2020-as év a jóság éve lesz számodra. A jó uralja a világot. Egész évben élvezheted mások irányodba alkalmazott pozitív hozzáállását. Ne felejtsd el, hogy a jó cselekedetek vissza fognak térni, és boldoggá tesznek.

8. Számodra a 2020-as év a meglepetés éve lesz. Meglepetés mindenféle alkalommal. Te csak hallgass a szíved hívására, és akár még egy nyertes lottószelvény kitöltése sem jelent majd problémát. Kezedben a szerencséd. Ha változik a munkahelyed - annál jobb. Változások az élet legérdekesebb dolgai.

9. A 2020-as év nagyon ígéretes lesz a számodra. Itt az ideje, hogy alapvető változásokat hajts végre az életedben. Kezdj bele a legambiciózusabb terveid megvalósításába - ez a siker kulcsa a jövőben.

10. A 2020-as év nagyon érdekes lesz a számodra. Az unalmas élet - nem rólad szól. A vágyak elégedetté tesznek, és még egy kicsit tovább is lendítenek. Ne felejtsd el, hogy higgy magadban. Utazz érdekes helyekre, olyanokra, melyekről már régóta vágytál. Az új felfedezések és lehetőségek éve lesz 2020.

11. A 2020-as év a zavartalanság éve lesz számodra. A nyugalom, mint egy nagy lepel betakar. A riadalom, a nagyobb bajok elkerülnek, helyébe a nyugalom és a szórakozás fog ellátogatni hozzád az év minden napján.

12. A 2020-as év a nagylelkűség éve lesz számodra. Adakozz és légy nagylelkű magaddal, a családoddal vagy random bármilyen emberekkel. Ne vidd túlzásba, és a nagylelkűséged bőségesen megtérül.

13. A 2020-as év a rejtélyesség éve lesz számodra. Még mindig nem hiszel a csodákban? Kár! Mert, az élet tele van titokzatos felfedezésekkel és felismerésekkel, amelyek boldoggá tesznek, az tuti.

14. A 2020-as év gyümölcsöző lesz a számodra. Ne felejts el a jövőre gondolni. Nyugodtan szőj terveket, írj levelet, táncolj - bármit csinálhatsz, mert minden a kezedben van. Vigyél be egy kis erőfeszítést, és minden, amibe belekezdesz eredményes lesz.

15. A 2020-as év csodálatos lesz számodra. Csodálkozz rá a csodálatos dolgokra. Ne félj kísérletezni mind a belső, mind a külső dolgaiddal. Lesz elég erőd hogy átalakítsd magad és ezzel a világot is magad körül. A tökéletesség szépségben lakozik.

16. A 2020-as év könnyű lesz számodra. Minden, ami elsőre nehéz tehernek tűnik, pedig könnyű munka lesz. Az élet új területén is megállod a helyed. Az ördög a részletekben van, ezért ne hagyd figyelmen kívül az apróságnak tűnő dolgokat sem.

17. A 2020-as év számodra fantasztikus lesz! Próbálj ki valami újat. Tegyél egy kört a hullámvasúton. Vagy szánkózz le egy magas domboldalról. Érezni fogod mennyire izgalmas és örömteli. Megvan? Az új év hasonló tempóval és örömmel fog beszippantani a pozitív események örvényébe.

18. 2020-as év a pozitivitás éve lesz számodra. Minden régi problémád egy gombnyomásra elmúlik. Új év, új gondolkodás, új élet a semmiből. A pozitív fénysugár világítja meg utadat. Kövesd az álmod!

19. A 2020-as év az anyagi gazdagodás éve lesz számodra. A pénz és a jólét új utakat és lehetőségeket kínálnak számodra. A munka mennyiségi növekedése, vagy új, önálló tevékenység elkezdése, boldogságot és sikert hoz számodra.

20. A 2020-as év sikeres lesz a számodra. Válaszd ki a megfelelő életpályát, jelölj ki egy célt, és menj végig az úton. Tarts ki az igazi prioritások mellett, és ez segít elérni a sikert mindenben.

21. A 2020-as év kulcsfontosságú lesz számodra. Egy új szakaszhoz értél, és új útra kelsz, mely boldogságot és a jólétet ígér számodra. Ne hagyd ki a lehetőségeket. A legfontosabb dolgok a részletekben rejlenek. Tekintsd át a terveid és győződj meg arról, hogy a felsorolt teendőket meg tudod oldani. A szerencse kedvez neked.

22. A 2020-as év a szenvedély éve lesz számodra. Pihenj és élvezd. A szerelem meg fog találni, csak hinned kell benne és nem elrejtőzni előle. Mosolyogj gyakrabban, és ne félj, hogy a szenvedély forgatagába kerülsz. Az új érzések új kihívásokra fognak késztetni.

23. A 2020-as év a romantika éve lesz számodra. Gyertyák, kandallók, egy meleg takarót és finom torta  - ezt fogod választani. Romantikus lesz az új év: egy doromboló cica az öledben, egy kedves dallam. Ez a hangulat fogja áthatni az évedet.

24. A 2020-as év a szépség éve lesz számodra. A szépség érzése fogja belengeni az éved. Képes leszel szebbé tenni a világot: akár egy cégről van szó, akár az otthonodról, akár más kreatív tevékenységről. Mindent megtöltesz a szépség pozitív energiával.

25. A 2020-as év forró lesz számodra. A puha homok és a meleg tenger - ez az, ami hideg télből hiányzik. Meglepetések és váratlan ajándékok hoznak számodra nyári hangulatot és  új eredményeket.

Innen fordította: Lótusz

További mandalás cikkért kattints IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6016334438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása