Lótusz

Lótusz

Szerencsés leszel 2020 márciusában?

2020. február 21. - Lótusz_blogger

A Jupiter ajándékai 2020 márciusában.

A Jupiter a Bakban bolygóállással indul a 2020-as év márciusa. És bár ez nem egy túl szerencsés konstelláció, azért lesznek olyan csillagjegyek, amelyek bőkezű ajándékra számíthatnak. De ne gondolt azt, ha nincs amerikai nagybácsid, akkor milliók fognak az öledbe potyogni, vagy épp szürke kis irodistaként dolgozol, akkor egyik napról a másikra top  menedzser lehetsz. Azért ne bánkódj, csak fogadd a jót!

Ha belekezdesz valamibe és teljes szívvel csinálod, akkor a szerencse minden bizonnyal melléd fog állni. Minden olyan átgondolt terv eléréséért tett munka sikeres lesz. Márciusban a Jupiter pártfogolja a Bakot. A Bak az élet szabályainak betartására, és kitartásra buzdít. Ha így játszol, reálisak a vágyaid, megkapod, amit szeretnél.

A BAK-nak növekedési lehetőségei lesznek az üzleti életben. Többet fognak hallgatni rájuk, jobban fogják tisztelni őket. Képesek lesznek új életmódba kezdeni és azt kitartóan élni.

A Bakokat, és a többi csillagjegyet is a Jupiter önfegyelemre, felelősségre, jó kiszámíthatóságra, és a szabályok betartására tanítja - és ezt a leckét a Bak minden más csillagjegynél jobban fogja teljesíteni. Így ő lesz a hónap legnagyobb nyertese.

2020 március 11 nemcsak a Bak, de a Halak és az Oroszlán számára is kedvező nap lesz. Ez a nap a csillagjegyek személyes életére lesz hatással. Új irányba indulhatnak el az önmegvalósításban. Személyes tulajdonságaikat a társadalom észreveszi és nagyra értékeli. Az Oroszlánok szerencsések lesznek a pénzügyekben: örökölhetnek, kedvező kölcsönt kaphatnak, egy korábbi beruházásokból származó jövedelmet kaphatnak. Talán megjelenik egy befektető, szponzor, nő - vagy épp gazdag férjjelölt. Sikeresen megoldhat biztosítással, adóval kapcsolatos kérdést. Aznap megkötött megállapodások nagyon nyereségesek lesznek.

2020. március 19–21. ismét szerencsét hoz a Baknak illetve a Kosnak és a Skorpiónak. A Kos növelheti bevételeit. Szerencsések lesznek az üzleti életben. Akkortájt nagy dolgokat történhetnek vele a munkahelyen és az üzleti életben.

A Skorpiók nagyon befolyásosak lesznek. Szerencsések lesznek a kommunikációban, tanulmányokban, a tárgyalások során és utazásoknál. Lehetséges lesz számukra fontos dokumentumok vagy hírek beszerzése.

2020. március 27–29. Jupiter, a Plútó és a Vénusz fennhatósága a Bikának és a Mérlegnek hoz jó szerencsét. A Bika szerencsés lesz a szerelemben és a pénzügyekben. A szerencse hasznos ismeretség, váratlan állásajánlat vagy egy nagyszerű ajándék formájában jut majd el hozzá. A Mérleg szerencsés lesz idegenekkel és közös pénzzel kapcsolatban. Kaphatnak örökséget, nagyszerű ajándékot, befektetésből származó jövedelmet, vagy jót pihenhetnek valaki más költségén. Sikeres üzlet vagy szponzori befektetés hatására jelentős segítséget kaphat.

2020. március 1-jén, 9-10., 13-14., 18, 23 és 28-án a Jupiter és a Hold közötti harmonikus aspektusok jó szerencsét ígérnek a RÁK-ok számára. A legjobb nap ezek közül a március 18-a lesz a Rák számára: ezen a napon szerencsés lesz az emberekkel való kapcsolatokban. Ez egy tökéletes nap lehet esküvőre, üzleti partnerség kezdetére, fontos tárgyalásokra. Növekszik a Rák népszerűsége, az elismertsége. A többi napon is nő népszerűségük, üzleti és személyes tekintélyük, melyet jól tudnak kamatoztatni az élet minden területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9016334482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása