Lótusz

Lótusz

4 csillagjegy, amely hamarosan megtalálja az igazit

2020. április 06. - Lótusz_blogger

A Patkány éve négy csillagjegy számára ígér szerelmet, boldogságot, családalapítás lehetőségét. Te is köztük vagy?

couple.jpg pixabay


1.Bika

A Bika romantikus természetű, de fél, hogy beleszeret valakibe. Ebben az évben meg kell ragadnia a lehetőséget, hogy megtalálja a boldogságot lelki társával. A csillagok azt ígérik, hogy a Bika képes lesz egy jó és érdekes partnerrel találkozni, akivel családot alapíthat. Ne féljen megnyitni a szívét, a Patkány évének energiája megvédi a negatívumoktól. Szellemileg fel kell készülnie komoly változásokra, amelyek jobbá teszik az életét. A szerelem fényessé teszi az életét, a partner megbízható támogatója lesz érzelmi területen is. A Bika váratlanul találkozik szerelemmel. Valószínűleg mindez nyáron fog megtörténni vele, amikor nem is számít rá. Ha nyaralni megy, csak élvezze a régóta várt kirándulást, és minden kellemes meglepetés, amelyet a sors készít, hagyja, hogy megtörténjen.

2.Kos

Az Kos makacs személyiség. Mindent szeretne a lehető leggyorsabban és könnyebben megkapni. Ebben az évben a Kosnak nagy esélyei vannak arra, hogy megismerje szerelmét, de ehhez körültekintőbben kell járnia-kelnie. Sőt, a közvetlen környezetüket sem árt jobban megvizsgálnia. Talán a Koshoz leginkább méltó partner már hosszú ideje létezik. Az Kosnak idén kevés új ismerőse lesz, ám ezek mind érdekes, kreatív emberek, akikkel napokig el tud beszélgetni.

Próbálja meg törölni gondolataiból az ideális partner elképzelését, mert egyébként sincsenek tökéletes emberek. Ha viszont találkozik egy megértő, őszinte emberrel, akivel kölcsönös a szimpátia, vigyázzon rá, és adjon esélyt a kapcsolat kibontakozására - ezek a legfontosabb emberi tulajdonságok boldogságot hoznak életébe.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/09/02/ez-a-7-legkarizmatikusabb-csillagjegy/

3. Skorpió

A Skorpiók a Patkány évében találkozhatnak azzal emberrel, akire egész életükben vártak. Első pillantásra szerelem lesz - szó szerint. A potenciális partner gyorsan meghódítja, és a kapcsolat gyorsan elkezd fejlődni. A szerelem fenntartása érdekében mindig próbálja meghallgatni kedvesét, megnyugtatni, így boldog kapcsolat teljesedhet ki köztük. Ennek minden előfeltétele adott.

4. Ikrek

Az Ikrek ebben az évben is szerencsés lesz a szerelemben. Végre készen áll beleszeretni valakibe - aki hamarosan megjelenik életében. Nagyon erős érzést fog tapasztalni, és azonnal megérti, hogy ennek a személynek vele kell lennie. Tanuljon meg bízni, és ne keressen trükköt, átverést, ne firtassa a cselekedetek rejtett jelentését. Az emberekkel való kapcsolatai könnyen fejlődnek, és csak örömet hoznak.

fordítás INNEN

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/09/18/ez-a-3-legellentmondasosabb-csillagjegy/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716334496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása