Lótusz

Lótusz

Ez lesz a 5 legszerencsésebb nap májusban

2020. április 14. - Lótusz_blogger

Melyik napok hoznak szerencsét májusban?

Májusban lesznek olyan szerencsenapok, amelyek mindenki számára nem várt, nagy összegű pénzbevételt tartogat.

Május 10.

Ezekben az időkben könnyű új dolgot megtanulni, elsajátítani, ismereteinket bővíteni a körülvevő világról. Ez a nap előnyös (lenne) társadalmi tevékenység számára: hasznos eseményeken való részvétel sikeres (lehet). Megszerezhetjük híres emberek támogatását gyakorlati projektek végrehajtásához. A Jupiter hatása szintén kedvező: mert a tanulás, a társadalmi érinteókezés nemcsak személyesen történhet, hanem az online térben is. De olvashatunk is hirdetéseket, cikkeket, könyveket, nézhetünk előadásokat tévében és vagy az interneten.

A nap a könnyedségről és a könnyű sikerekről fog szólni.

Május 12.

Ezen a napon az élet élénkebbé válik, sok érdekes dolog történik aznap: új emberekkel találkozhatunk, új dolgokat tanulhatunk meg, ismeretlen helyeket látogathatunk meg. Olvassunk sokat, sétáljunk. (Csak akkor, ha nem lesz szigorú karantén). Figyeljünk oda minden új ismerősre, mert lehet, hogy soraik közül kerül ki egy olyan valaki, akivel komoly személyes vagy üzleti kapcsolat alakulhat ki. Bár a zavarosban halászunk (mind az emberi kapcsolatainkban, mind az információkat illetően), a végén majd ki fog tisztulni a kép, csak legyél türelmes.

Ezen a napon a Szaturnusz támogatása lehetőséget nyújt neked, hogy megnyugodj, koncentrálni tudj és rangsorolj.

Május 15.

Az élet egyes területeit újra kell indítani. Ma gyorsan és fájdalommentesen fogod tudni megcsinálni. A körülmények önmaguktól megváltozhatnak, a te befolyásod nélkül. Ez stressz nélkül, sokk nélkül történik, és nem ijeszt meg, hanem boldoggá tesz. A figyelmed más fontos témákra fog fókuszálni. Ha valami nagyon fontos és felelősségteljes dolgot tervezel, akkor ez a nap erőt fog adni neked hozzá. A sors támogatni fogja a körülötted lévő világ vagy a saját életed átalakításának terveit.

És ha nagyon szerencsés ember vagy, akkor ma belesodródhatsz egy olyan eseménysorozatba, amely a megfelelő helyre visz. Például sikeresen befektethetsz pénzt, vagy csatlakozhatsz olyan munkatársak csoportjához, akik hamarosan vezető szerepet töltenek be a munkahelyen.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/11/02/o-hoz-neked-szerencset-es-boseget/

Május 17.

Nehéz elképzelni ígéretesebb, vidámabb és bőséggel telibb napot. Ma nem maradhatsz az árnyékban. Mutasd meg mindazt, amire képes vagy, mutasd meg a legjobb tulajdonságaidat, és ezt minden bizonnyal jutalmazni fogja a sors. Ez egy jó nap interjúhoz, beszédhez, ünnepléshez, vállalkozás indításához, társadalmi tevékenységhez. Szerencsés lesz a személyes találkozásokban is. Különös figyelmet kell fordítani a különféle társadalmi szervezetekkal (pártok, állami szervezetek, az oktatási rendszer, az egyház stb.) fenntartott kapcsolatodra. Hasznos lesz más országokkal való kapcsolattartás, a külföldiekkel való kapcsolattartás illetve széles közönséghez való elérés is. A szerencse külföldi utazást eredményezhet.

Május 22.

Annak ellenére, hogy az újhold energetikailag nehéz nap, és ezt az általános zavartság és fáradtság tetézi, mindig felébreszti az emberekben a reménykedést. Bár mindenki kimerülten járkál, de jó hangulatban lesz. Annak ellenére, hogy mindenki emelkedett hangulatban jár-kel, azért komoly és fontos dolgokról is döntés történhet, amelyek a későssiekben örömöt fognak okozni. Az is lehet, hogy egy fontos, új dologba foghatsz bele.

https://lotusz.cafeblog.hu/2020/01/16/szerencsehozok-a-patkany-evere/

astromeridian.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1316334500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása