Lótusz

Lótusz

10+1 bók, aminek a pasik örülnek

2014. július 22. - Lótusz_blogger

love

Mi, nők, hajlamosak vagyunk arra, hogy azt higgyük, hogy a bók csak nekünk jár: a szépségünkért, az eszünkért, az elért sikereinkért. Pedig nem így van. Már a gyermekeknél is egy apró dicséret felér egy óriási pozitív lökettel, amivel erőt adunk neki, hogy a tanulás jobban menjen, bátrabban és ügyesebben helytálljon.

Miért lenne ez másképp a pasiknál is? Ugye, ők is nagy gyerekek... Nekik is szükségük van pozitív megerősítésre, mind a párkapcsolatban, min az élet minden területén. Mivel tudjuk őket jobb teljesítményre, és nagyon odafigyelésre ösztönözni? Próbáljátok ki az alábbi mondatokat! (ha eddig nem bókoltatok, akkor ha lehet, ne egy nap alatt süssétek el mindet!)

1. "Fantasztikus az illatod!"

Volt már úgy, hogy a pasid vmiért nálad hagyta a pólóját? Ha igen, és tényleg szerelmes voltál, valószínűleg te is egész nap azt szagolgattad. Olyan volt, mintha még mindig ott lenne melletted. Szerinted a pasik miért használják a parfümöt? Csakis azért, amiért mi, nők: hogy tessünk az ellenkező nemnek.

2. "Biztonságban érzem magam veled."

A férfiak szeretik nagynak és erősnek érezni magukat, akár egy grizzli... Ha azt mondod neki, hogy bármi történjen én bízom benned, te erős vagy és tudom, hogy megvédesz, azzal az önbizalmát is növeled. (Más kérdés, ha a pasi nem akarja túlságosan komolyan venni az egész együttjárást, lehet, hogy felveszi a nyúlcipőt!)

3. "Fú, de jól kidolgozottak az izmaid!"

Ezzel bármelyik pasit leveszed a lábáról: azt is, aki már gyúr, és azt is, aki még(!) nem. Ezután biztos fog! :)

4. "Nagyon ügyes vagy a ház körüli munkában!"

Vannak tényleg nagyon praktikus és a ezermester pasik, akik örömüket is lelik a hasonló feladatok megoldásában, mint a mosogató megszerelése, egy polc felfúrása... stb. Ha kevésbé ügyes, akkor is ezzel a pozitív megerősítéssel tudod őt motiválni, hogy még jobban próbáljon a kedvedben járni.

5. "De jó feszes a feneked! Szép a péniszed!"

Fú, ha erre azonnal nem kap fel és visz a hálószobába... akkor valami baja van ,-)

6. "Nagyon jól öltözött vagy!"

A legtöbb ember nem tudja, hogyan kell öltözni. Pl. inget behúzni a nadrágba, vagy kívül hordani? Milyen színű inghez, milyen nyakkendő illik? Milyen nadrágot vegyen fel... Ha egy jólöltözött pasival találkozol, biztosan dagadni fog a büszkeségtől, ha megemlíted neki, ha nagyon jól áll neki ez vagy az az ing, tök jó hozzá ez, meg ez a nyakkendő... stb.

7. "Annyira fantasztikus munkát végzel!"

A legtöbb ember nem igazán szeretik a munkáját, és az a tény, hogy rengeteg időt töltenek mégis ezzel a tevékenységgel, az elég lehangoló. Ha látszik rajta, hogy letört a munka miatt hallgasd meg, és biztasd, hogy tényleg fontos és érdekes és hasznos munkát végez. Ha viszont tényleg szuper a munkája, akkor még könnyebb dicsérni.... :)

8. "Kikészítesz!"

A hangsúly számít! Ez a kikészítés nem arra vonatkozik, hogy már eleged van belőle és legszívesebben elhajtanád! Inkább az alábbi Marilyn Monroe-féle megállapításra, mellyel nagyon egyet értek : Ha megnevettetsz egy lányt, akkor bármit megtehetsz vele.

Igen, szerintem is nagyon, de nagyon fontos, hogy meg tudjon nevettetni a párunk. Tényleg a  legjobb orvosság!

9.  "Annyira élvezem veled!"

Bár az erős, bátor és ügyes férfiak nem mutatják, de szükségük van hallani azt is, hogy a szexben jók és örömet tudnak okozni neked. Még akkor is ha eljátsszák a macsót, szeretik hallani, hogy jól csinálják!

10. "Imádom a humorod!"

A humorérzék nagyon fontos a boldog párkapcsolathoz!

+1  "Tényleg bejössz nekem!"

Nem elég, ha fizikai testét, a munkáját, a tevékenységét és a szexusát kedveljük és dicsérjük. Tudnia kell, hogy mindenestül elfogadjuk olyannak, amilyen.

 

Hölgyeim! A bók megnyitja a kapukat a boldogulás felé és a másik félnek is örömöt szerez! Csak legyen őszinte! Hajrá! Próbáljátok ki!

Bókokkal teli napot kívánok! :)

Bóktippek nőkhöz: ITT.

Hogy még csajosabbnak érezd magad, nézd meg ezt a cikket IS!

Forrás: marieclaire.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr216331586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tímea Varga 2014.07.22. 20:02:13

Nagyon jó cikk. Kérjük a következő tippeket. A bókok megnyitják a kapukat. :)

Lótusz 2014.07.22. 20:43:21

Szia Timi! Örülök, hogy tetszett! Igyekszem! :)
süti beállítások módosítása