Lótusz

Lótusz

10+1 tipp Hogyan bókolj a barátnődnek?

2014. július 24. - Lótusz_blogger

 

Legutóbb írtam arról, mennyire fontos, hogy a pasinknak növeljük az önbizalmát! Mert azzal mi nők is csak nyerhetünk: sokkal egészségesebb, nyugodtabb, magabiztosabb pasit kapunk ezáltal.

Azért valljuk be, nekünk sem árt néha, hogy egy kicsit növeljük az önbizalmunkat. Meg hát ugye szeretjük ha egy picit piedesztára emelnek minket nőket.

Megírom, hogy (szerintem) mi kell a nőnek? Melyik bóknak örül, melyiktől menekül?

Kedves férfiak! Egy kis útmutató a nőkhöz! Ezeket a bókokat mondjátok párotoknak!

 

1. De finom az illatod! Nagyon jó a parfümöd!

A nőket általában körüllengi valami édes, finom illat. Ezt a pasik is észreveszik, de csak nagyon ritkán adnak ennek az észrevételüknek hangot... Pedig, nekünk nőknek is kell a visszacsatolás.

 

2. Nagyon szép feszes a tested!

Mégha nem is járunk edzeni, de nem tartjuk magunkat egy bálnának (ha meg annak tartjuk magunkat, akkor még inkább), jól esik ezt hallani.

 

3. Nagyon finom vacsorát főztél!

Néha tényleg nyűgnek érezzük a főzést... Mikor tök fáradtan hazaérünk és még gyorsan össze kell ütnünk valami finom vacsorát a családnak, akkor aztán főleg jól esik ezt hallani, hogy megérte a fáradtságot!

 

4. Szép a melled!

Na ettől még dagad is.... :)

 

5. Csinos a ruhád!

Nem összetévesztendő az "Új a ruhád'"-dal... Ez két okból is veszélyes: vagy egy öt évvel ezelőtti rucit vette fel az asszonypajtás és zokon veszi, hogy nem emlékszel rá; vagy tényleg új a ruha, de szerette volna titokban tartani, mert a konyhapénzből vette ki rá a pénzt.

 

6. Szuper a munkád és nagyon jól csinálod!

Vannak karrierista nők, akiknek ezt mondani kötelező! Vannak, akik csak kényszerből csinálják azt, amit csinálnak. Ezzel a mondattal egy pici erőt sikerül önteni beléjük.

 

7. Nagyon jó szervező vagy!

Hát igen. Férj, gyerekek, szakkör, edzés, bevásárlás, családi programok, mosoda.... mindezekhez kell a logisztika. A nők ehhez nagyon értenek, de nem árt néha azért meg is dicsérni őket!

 

8. De szép a frizurád!

De semmi esetre se mondjátok ezt: De szép "lett" a frizurád! (Ha csak lett, akkor jogos a kérdés: Eddig nem volt az?

Ezt se: Fodrásznál voltál? Még inkább ne: És nyitva volt? Na ha szeretnénk fogyózni és a kényelmetlen kanapén aludni 3 napig , akkor bátran próbálkozzatok ezekkel a mondatokkal.! ;-)

 

9. Szép a fülbevalód!

Ne: új a fülbevalód?

Minden nő igyekszik harmóniába hozni a kiegészítőket is a ruhájukkal. Ha ezt sz urak észreveszik, nagyon gyors utat találnak a hölgyek szívéhez.

 

10. Nagyon kívánatos vagy!

Hát ez azért picit kétélű fegyver: az okosabb nők erre már tudják, mi fog következni... A még okosabbak eljátsszák, hogy nem tudják, mi fog következni... :)

 

+1. Szép a mosolyod!

Igen, ez tényleg egy csodás bók! És tényleg a legfontosabb, hogy mosolyogjunk. Többet mint elégnek tartjuk!

 

Remélem, egy kis segítséget tudtam adni!

 

Nézd meg, hogy miket írt a táblázatába a férfi, az együttlétet megtagadó párjáról: IDE kattints!

Nézd meg a 7 szexpózt vízben való együttléthez! ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7516331592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása