Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lótusz

Lótusz

Gyönyört hozó, kijózanítóan szexi hűsítő ital

2014. október 04. - Lótusz_blogger

 

 Épp most volt csodálatos szexben részed.. Ünnepeld meg ezzel a frissítő "kijózanító" itallal. Felejtsd el a szex utáni cigarettát! Ez az érzékien finom hűsítő és egyben egészséges ital ütni fog! Már a tálalás is megér egy misét: felezett eper-szíves úszkálnak benne. Na de ami benne van: eper, menta... Ez mind-mind robban a szádban. A felforrósodott hangulatot picit lehűti, a szervezet lenyugszik tőle, de csak épp annyira, hogy újra felhevülhessen! ,-) Nem volt jó a szex? Talán ez volt az első alkalom és nem úgy jött össze minden, ahogy eltervezted? Vagy épp más probléma akadt? Semmi gond, ez az ital neked is segít! Ha belekortyolsz az felér egy igazán jó szex-élménnyel! Íme a recept. 

 

Gyönyört okozó, kijózanítóan szexi hűsítő ital

• 1 csésze mosott, felezett eper 2 csésze jég • 3 csésze víz 3-5 csepp élelmiszerként fogyasztható borsmenta illóolaj A hozzávalókat keverjük össze az egészet tegyük hűtőbe egy zárható befőttes üvegben. Amíg az együttlét tart hagyd benn a hűtőben. Ha elfogyott, készíts egy újabb adagot és folytasd az együttlétet partnereddel, amíg ismét meg nem szomjaztok! :) Még több 18+: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616331684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása