Lótusz

Lótusz

Krumpli: hatásos csodafegyver a szép lábakért

2015. március 13. - Lótusz_blogger

Ez a leghatásosabb öko módszer a gyönyörű és puha talpakért.

Mi kell hozzá? Kell hozzá burgonya. Mindegy, hogy milyen. Reszeld és már be is vetheted a puha, bőrkeményedés nélküli ápolt lábakért.

A te lábad is megviseli a különböző cipők viselete? Ezt az egyszerű, olcsó trükköt bármikor bevetheted, hogy a lábad gyönyörű legyen! A kényelmetlen cipőktől a bőr megvastagodik és bőrkeményedés alakulhat ki talpon. Ez se nem szép, sem nem egészséges (a berepedezett bőrön keresztül bacik, gombák juthatnak be a szervezetbe).

Hogyan vesd be ezt a csodafegyvert?

Reszelj le egy nagyobb krumplit a reszelő nagyobb lyukán, majd egy folpack-darabon simítsd szét és tekerd körbe a lábod! A krumpli oda kerüljön, ahol a bőrkeményedés van. Ezután húzz fel egy zoknit a lábadra és relaxálj! Vagy feküdj le aludni (ergo este csináld ezt a műveletet), hogy reggelre megtegye hatását a krumpli!

Reggelre a bőr felpuhul, így zuhanyzás közben könnyen eltávolítható a felesleg: dörzsöld egy szivaccsal, vagy habkővel. Tilos reszelni!

 

Ha elkészültél a tusolással, szárítsd meg a lábad és hidratáld!

Fantasztikus eredményt érhetsz el vele!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

Csatlakozz a Minden, ami nő csoporthoz is: ITT.

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2816331976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása